dsc u30 how much

• Začetnik teme Začetnik teme rush
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako, ja imam ovaj aparat par meseci i extra sam zadovoljan.Mogu ti reci da i pored samo 2 MP zbog odlicne optike pravi bolje fotografije od mnogih aparata sa mnogo vise MP koje sam probao i da veoma gresis ako kazes da je los. Hmm... a tek da vidis kako ga devojke vole :D
No dobro...tvoje pitanje.Kupio sam ga u 'Tehnomaniji' u Zickoj 34 na Crvenom Krstu, extra povoljno posto ja tamo radim...ha,ha,ha...necu ti reci koliko. Inace u prodaji kosta nekih 190 evra(nisam bas siguran da li bas toliko)i garantovano neces naci nigde povoljnije (a ti proveri da li je ovo reklamna fora). Ipak nisam bas siguran da ga trenutno imamo u ponudi ,ali ako nema to se nabavi za desetak dana. Mozes da dodjes u radnju pa da ti ja ili neko od kolega sve objasnimo ili da zoves na 3820505 ili 3820498 (to su brojevi radnje).
Pretpostavljam da sam ti za pocetak dovoljno pomogao, a ako treba jos nesto pitaj. Pozdrav

Hvala puno,pogresno si me shvatio da sam rekao da je los,nisam to mislio,vec da je sa 2 mp i malim dimenzijama aparat za AMATERSKE potrebe,a sve ostalo stoji i ocekivao sam takve odgovore,jer iako je sony malo otanjio u robici za siroke narodne mase,ipak je soni soni.hvala.sto se tice cijene,izvini ali tim mi ga u banjaluci gdje i zivim nudi za 330km svercovan iz srbije, tj.115 evripida,uza garanciju od godinu dana. zato sam se i raspitivao na forumu da vidim kolika je tu razlika da bi se i on ugradio. tip prodaje 5 aparata raznih marki dnevno (lupam) i satra se od zarade,pa mi sve to nije jasno,u svakom slucaju hvala, puno havala :wink:

Back