Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
kad sam u ovoj kampanji čuo od Zigora Mirovića da je čika Jova Zmaj bio član Srpske radikalne stranke, onda je više nego slična današnja Demokratska stranka sa Davidovićevom ili Grolovom DS
He was officially sworn in as the president at a ceremony in Belgrade on July 11, 2004. On December 1, 2004, Tadic survived an apparent assassination attempt in Belgrade on December 1 2004, when the driver of an Audi tried to crash his vehicle into the the presidential vehicle in a motorcade. (BBC)
To je, dragi moj, sluzbeno vozilo...Taj auto u kojem je bio Tadic je sluzbeni, a Tomin je privatno vlasnishtvo....
P. S. Dzaba je "onaj" gledao u sve i svasta....
Добрица Ћосић,Војислав Коштуница и Мићуновић су основали странку
када је Добрица постао председник СРЈ Мићун је остао сам и ту долази Зоки Ђики.
Веровао или не убутавао се мало и Брана Црни.Онда хибернација 90их и ДС се разбија на ДС и ДСС одлази Воја Коштуница и Батића води са собом.А после одлази и Мићун и оснива Демократски центар.Ђики остаје сам.
Од Воје ДСС одлази Батић и оснива ДХСС а он њега одлази Слободан Вуксановић и он оснива нешто ..не знам ко је тај лик пошто ми је то све испричао један од мојих професора пред председничке изборе 03.02.2008.
Странка која је имала највише метармофоза и простих деоба до данас .Као парамецијуми и амебе су ови жути.