ds promovise izlozbu siptarskog koljaca i u Beogradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Oko Sokolovo

Primećen član
Banovan
Poruka
552
Gospodine Tadiću,

Obraćam vam se povodom namere da se u Beogradu ( u Beogradu čiji je gradonačelnik član DS, što i vas čini odgovornim za ovaj kulturno – politički skandal) organizuje izložba šiptarskih umetnika, na kojoj će biti izložene slike Adema Jašarija u prirodnoj veličini. S obzirom da se izložbi u Novom Sadu nije usprotivio nijedan član Vaše stranke (hteo sam da napišem stranke kojoj Vi pripadate, ali mislim da je ovo bolji izraz) molio bih,da imate u vidu,ukoliko niste obavešteni sledeće:

Adem Jašari je bio jedan od osnivača i vođa terorističke OVK koja je načinila i još uvek čini neviđena zverstva nad Srbima u pokrajini.Prikazivanje njegovog portreta u maskirnoj uniformi i u maniru Endija Vorhola nije kako nam se ovde potura ironizacija,već glorifikacija ovog zločinca, jer ni Endi Vorhol nije želeo da ironizira, već glorifikuje Merilin Monro. Uostalom, da li bi u Prištini istovetan portret Ratka Mladića prihvatili sa pompom i obijašnjenjem koje se pokušava ovde dati, pri čemu u ovom poređenju nikako ne želim da izjednačim Ratka Mladića i Adema Jašarija.

Da li ste svesni gospodine Tadiću da u ovoj nazovi umetničkoj ujdurmi učestvuju oni čiji sunarodnici uništavaju srpka umetnička dela iz srednjeg veka, crkve,manastire i freske, pri tome ih skrnaveći izmetom i grafitima, a da one koji su izbegli tu sudbinu svojataju i prikazuju kao sopstvenu kulturnu baštinu, ne prezajući da čak i Gračanicu prikažu kao delo njihovih plemenskih vođa, čemu se ovi navodni umetnici nisu uopšte usprotivili? Da li znate gospodine Tadiću da sunarodnici kvazi umetnika iz Prištine (a ustvari provokatora koji su došli da ispitaju dokle Srbija može ići u samoponižavanju) nekažnjeno i dalje ubijaju Srbe na Kosovu i Metohiji, otimaju imovinu i uništavaju čak i srpska groblja? Da li shvatate gospodine predsedniče, Vi koji ste se na Ustavu zakleli da ćete čuvati i braniti teritorijalni integritet Srbije, da će se u Beogradu pružiti gostoprimstvo onima koji kasape teritoriju Srbije? Da li razumete da će se tom izložbom otvoriti gnojni čir bruke i sramote na licu Beograda, koji nikakav puder zaborava neće moći da pokrije? Da li ovu ljagu koja se desila u Novom Sadu i čija se repriza sprema u Beogradu smatrate za nešto normalno, što ne zaslužuje nikakvu reakciju sa vaše strane? Da li odobravate da na ovaj način mrtav zlotvor i njegovi živi sledbenici trijumfalno pluju u lice njihovim bivšim, sadašnjim i budućim žrtvama? Kajete li se gospodine predsedniče što ste pozivom Srbima da glasaju na prethodnim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji dali legitimitet šiptarskim ubicama da nastave njihov njihov krvavi posao kroz institucije tako izabrane vlasti, uz podršku takozvane međunarodne zajednice čije su snage na KiM? da li sve ovo odobravate, branite i ponosite se time kao što to čini Bojan Kostreš? Da li je izložba u Novom Sadu u funkciji Vaše kampanje za predsedničke izbore i da li će izložba u Beogradu biti deo proslave Vaše eventualne pobede?

I na kraju da li osećate iskrenu potrebu (ne onu koja bi vam donela glasove na predstojećim ili bilo kojim drugim izborima, ili bilo kakve političke poene u zemlji ili inostranstvu) da se zbog svega ovog izvinite onima kojima to treba stvarno učiniti, a naročito onima čiji su bližnji stradali na Kosovu i Metohiji, kao i mučenicima koji su još uvek tamo? Ukoliko budete i dalje ćutali, to će biti najjasniji i najglasniji odgovor.

Ljubiša Spasojević

Novi Beograd

Јово наново са дс. Докле да гледамо у Србији промоцију оних који су нам клали народ?
 
ownedcarmx8.jpg


Konstantan spam.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top