DS odustaje od Zemuna, SNS nudi radikalima 30 odsto više vlasti

pa odgovori ti meni na ovaj prethodni post.

da li si svestan da vas inat tera SRS u nestanak?

da li si svestan da gradjani nece da trose svoj glas na stranku koja ne moze ni sa kim na vlast?

Da SRS osvaja 40% glasova pa da gradjani akzu ajde da dodam mozda osvoje 50%.

Al sa 7% glasova i odbijanjem da idu u koalicije sa SNS-om i DSS-om , SRS moze samo da nestane.

E ako je tebi bitno da isteras inat do kraja pa cak i po cenu propasti cele stranke - onda samo napred, udri.

Inatom se nista ne postize nego radom. Ucite od Ivice Dacica. Ivica Dacic je radom kao ministar policije duplirao rezultat svoje stranke u Beogradu.

I jos kaze "mi mozemo sa svakim". Tako motivise svoje birace i clanove da izlaze na izbore jer oni znaju da glas za SPS nije bacen glas , da glasanjem za SPS u svakom slucaju dolaze u mogucnost da vrse vlast, dok sa takvim stavom koji vi sad imate vi nas birace SRS-a motivisete da na dan izbora ostanemo kuci ili glasamo za neke druge. Jer sa takvim stavom glas za SRS je bacen glas i ne moze ni na koji nacin da se iskoristi.

TO isto treba da radi i SRS. DA udje u koaliciju sa SNS i DSS i radom dokaze da je sposobnija i bolja od SNS-a i DSS-a a ne inacenjem.

Види ... Улазак СРС у коалицију са СНС ће значити пропаст СРС ... СРС је тога свесна ... и то је то ... СРС не сарађује са јудеистичким странкама

DSS i SNS su se vec dogovorili da si ti ziv i zdrav.

U celoj prici fali samo jos SRS.

Ako SRS bude tvrdoglavo odbijala da smeni tadicev rezim koalicijom sa SNS i DSS onda ce nestati kao SPO

Seti se samo susdbine SPO-a . SPO je bio najveca opoziciona stranka 90tih - i ja sam ih glasao .

Znas kad sam prestao da ih glasam? Kad je ludi Vuk odbio da formira 1998 godine vladu sa SRS i naterao SRS da formira vlast sa SPS-om .

To je bio poslednji put da je SPO uzeo vise od 20% glasova. Nakon toga krenuo je sunovrat te partije i sada ta stranka gotovo nigde vise ne moze da predje cenzus.

E vi sto ste u SRS se sad malo zamislite pa vidite dal vam je u interesu da dozivite sudbinu SPO-a .....

Ja licno predstavljam hard core birackog tela SRS-a na svim izborima od 2003 godine do sada nikada nisam imao nedoumicu za koga da glasam. Al ako budete tvrdoglavo se inatili i odbijali da smenite Tadica zajedno sa SNS i DSS-NS onda cu prestati da glasam . I ne samo ja nego i cela moja porodica od 5 clanova. A znam i jos mnogo ovakvih kao ja.

Gadi se meni sve sto su uradili Vucic i Nikolic SRS-u al mi se jos vise gadi svaki sat i minut proveden od strane Tadica i njegovog rezima na vlasti u Srbiji.

Pa vi izaberite lepo dal su vam bitniji licni interesi, sujeta i inat, ili interesi cele drzave.

:ok:Prostije receno u koaliciju tera uci ciste savesti i neukaljnog obraza :rtfm:

:pivce::pivce:A ja bih da nazdravimo novoj koaliciji
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Види ... Улазак СРС у коалицију са СНС ће значити пропаст СРС ... СРС је тога свесна ... и то је то ... СРС не сарађује са јудеистичким странкама

po cemu ce znaciti propast?

pa ulaskom u vlast sa SNS-om i DSS-om vi nama vasim biracima pokazujete da za vas vredi glasati jer glas SRS-u znaci promene.

Drugo ulaskom u vlast vi motivisete vase clanove i funkcionere da se vise trude. Ko ce sutra od clanova i funkcionera da se trudi na novim izborima kad zna da SRS ni na koji nacin ne moze da dodje na vlast? Pa vi tim ljudima oduzimate svaki motiv da to urade....

Jer sto bi se ja sutra cimao , isao po tribinama, lepio plakate, delio propagandni materijal , kad znam da od toga sigurno necu imati nista?

a odbijanjem ucesca u vlasti vi nama biracima kazete da za vas glasati ne treba nikako je SRS je kao stranka suvise slaba da samostalno formira vlast, a sa drugima u koaliciju nece. A sobzirom da su vecna biraca u Srbiji biraci nezadovoljni aktuelnom vlascu i koji zele promene, vi njima u startu kazete "NEMOJTE GLASATI ZA NAS MI NECEMO NI SA KIM"

Pa prvi cu ja u tom slucaju da glasam za SNS, jer bolje da vladaju Nikolic i Kostunica takvi kakvi su metiljavi nego da ostane Tadic. Tako ja razmisljam , i tako razmislja vecina naroda u Srbiji - a ako vi to ne mozete da skapirate e onda ste stvarno i zasluzili da nestanete kao SPO

Ti mora da sjhvatis da je osnovni poriv i motiv svih glasaca opozicije - SMENA AKTUELNOG REZIMA

Ko sto su 2000te svi glasali za DOS jer su se umorili od SPSa i Milosevica, tako danas svi glasaju za DSS SNS i SRS jer su se umorili od Tadica i demokrata.

A ako stranka odbija da udje u jedinstveni opozicioni blok protiv rezima onda ona dozivi sudbinu SPO-a . Gradjani je sami eliminisu na izborima. E pa ako ti je to cilj onda stvarno nemamo sta da pricamo

Poslednja izmena:
po cemu ce znaciti propast?

pa ulaskom u vlast sa SNS-om vi vasim biracima pokazujete da za vas vredi glasati jer glas SRS-u znaci promene.

a odbijanjem ucesca u vlasti vi nama biracima kazete da za vas glasati ne treba nikako je SRS je kao stranka suvise slaba da samostalno formira vlast, a sa drugima u koaliciju nece. A sobzirom da su vecna biraca u Srbiji biraci nezadovoljni aktuelnom vlascu i koji zele promene, vi njima u startu kazete "NEMOJTE GLASATI ZA NAS MI NECEMO NI SA KIM"

Pa prvi cu ja u tom slucaju da glasam za SNS, jer bolje da vladaju Nikolic i Kostunica takvi kakvi su metiljavi nego da ostane Tadic. Tako ja razmisljam , i tako razmislja vecina naroda u Srbiji - a ako vi to ne mozete da skapirate e onda ste stvarno i zasluzili da nestanete kao SPO

Не ... ласком у коалицију са СНС, СРС ће својим бирачима показати да их боли уво за све претходне пљувачине и изнешене оптужбе на рачун СНС ... Е то ће показати ... Рекох ти, не мешај се у ово ... Пусти СНС партијске јуришнике да се петљају са тим ... Ти немој, јер пола тога не знаш

Не ... ласком у коалицију са СНС, СРС ће својим бирачима показати да их боли уво за све претходне пљувачине и изнешене оптужбе на рачун СНС ... Е то ће показати ... Рекох ти, не мешај се у ово ... Пусти СНС партијске јуришнике да се петљају са тим ... Ти немој, јер пола тога не знаш

pa SRS treba da kae biracima , da su gradjani glasali tako kako su glasali i da je sudbina Srbije i svih nas vaznija od losih stvari izmedju funkcionera SNS i SRS-a iz bliske proslosti.

Ti mora da shvatis da na izborima vazi jedno pravilo koje kaze GLASACI SU UVEK U PRAVU

Znaci mozes ti da skaces sad koliko hoces da je SRS bolja stranka od SNS-a , biraci su glasali tako kako su glasali i sad sve sto mozes jeste da to prihvatis. Ako odbijas da prihvatis realnost onda rizikujes da izgubis i to sto imas.

Drugo jos jednom te podsecam, takvim stavom osuce se clanstvo SRS-a i SRS ce nestati i kadrovski i biracki jer ce postati vanparlamentarna stranka.

SRS ne moze da igra ulogu kao SPS , pa da se pozicionira kao stranka koja moze sa svakim i sa DS-om i sa SNS-om. To mogu da rade SPS i DSS - al sa takvim stavom stranka ne moze nikada da preskoci 10-15% glasova jer nema jasno profilisan stav.

Drugo SPS ima ideologiju levice i centra a DSS centra i blage desnice pa to mogu da rade , dok SRS kao stranka desnice to ne moze.

Drugo cak i da SRS pristane na koaliciju sa DS-om , DS nece nikada da pristane na koaliciju sa SRS-om jer znaju da to njihovi biraci nece nikada progutati .

Samim tim jasno je da SRS mora bez obzira na sve da ide u koalicije sa SNS-om i DSS-om . Kao stranka krajnje desnice nema drugog izbora.

pa SRS treba da kae biracima , da su gradjani glasali tako kako su glasali i da je sudbina Srbije i svih nas vaznija od losih stvari izmedju funkcionera SNS i SRS-a iz bliske proslosti.

Ti mora da shvatis da na izborima vazi jedno pravilo koje kaze GLASACI SU UVEK U PRAVU

Znaci mozes ti da skaces sad koliko hoces da je SRS bolja stranka od SNS-a , biraci su glasali tako kako su glasali i sad sve sto mozes jeste da to prihvatis. Ako odbijas da prihvatis realnost onda rizikujes da izgubis i to sto imas.

Drugo jos jednom te podsecam, takvim stavom osuce se clanstvo SRS-a i SRS ce nestati i kadrovski i biracki jer ce postati vanparlamentarna stranka.

SRS ne moze da igra ulogu kao SPS , pa da se pozicionira kao stranka koja moze sa svakim i sa DS-om i sa SNS-om. To mogu da rade SPS i DSS - al sa takvim stavom stranka ne moze nikada da preskoci 10-15% glasova jer nema jasno profilisan stav.

Drugo SPS ima ideologiju levice i centra a DSS centra i blage desnice pa to mogu da rade , dok SRS kao stranka desnice to ne moze.

Drugo cak i da SRS pristane na koaliciju sa DS-om , DS nece nikada da pristane na koaliciju sa SRS-om jer znaju da to njihovi biraci nece nikada progutati .

Samim tim jasno je da SRS mora bez obzira na sve da ide u koalicije sa SNS-om i DSS-om . Kao stranka krajnje desnice nema drugog izbora.

МА СРС неће са ДС, неће ни са СНС ... СРС је опозиција ... схвати то и што пре схватиш, дозваћеш се памети... Не дозволи да те пар похвалних постова Ђуке наведе да лупеташ ... Као што рекох, не знаш много о сукобима СРС и СНС, осим оних које прочиташ у новинама или на интернету ...

МА СРС неће са ДС, неће ни са СНС ... СРС је опозиција ... схвати то и што пре схватиш, дозваћеш се памети... Не дозволи да те пар похвалних постова Ђуке наведе да лупеташ ... Као што рекох, не знаш много о сукобима СРС и СНС, осим оних које прочиташ у новинама или на интернету ...

pa ja ne idem na izbore da bi glasao za nekog da bude opozicija, vec da bi glasao za nekog ko moze da postane vlast i da nesto promeni na bolje u ovoj posranoj zemlji. dal je tebi jasno da 99% gradjana tako razmislja?

dal je tebi jasno da takav tvoj stav "necemo ni sa kim" vodi celu SRS u nestanak i odlazak vasih biraca ili u apstinenciju ili u tabor SNS-a i DSS-a?

pa ja ne idem na izbore da bi glasao za nekog da bude opozicija, vec da bi glasao za nekog ko moze da postane vlast i da nesto promeni na bolje u ovoj posranoj zemlji. dal je tebi jasno da 99% gradjana tako razmislja?

dal je tebi jasno da takav tvoj stav "necemo ni sa kim" vodi celu SRS u nestanak i odlazak vasih biraca ili u apstinenciju ili u tabor SNS-a i DSS-a?

Не води СРС у нестанак. На против. Бирачи СНС су се после ових избора уверили каква је СНС, јер је СНС почела преговоре са ДС. Наиме, постојао је и коалициони споразум, који је ДС прекинула после пар разговора ... Толико о томе ...

Види, данас се цени онај ко је способан да направи власт, а не онај ко је цео живот опозиција. Што пре то укапираш, можда нешто и допринесеш радикалима.

Иди Ђука исплачи се са Вичићем ... Нећете бити власт у Земуну ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Не води СРС у нестанак. На против. Бирачи СНС су се после ових избора уверили каква је СНС, јер је СНС почела преговоре са ДС. Наиме, постојао је и коалициони споразум, који је ДС прекинула после пар разговора ... Толико о томе ...

ja se samo nadam da ce razumni prevagnuti u SRS-u i da ce takvi kao ti u SRS-u biti u manjini u suprotnom bojim se da cu na sledecim izborima ili morati da odem u apstinenciju ili da stisnem nos i glasam za SNS ili DSS.

Ма Нојкићу, како не капираш. Нама све одговара! Да ли нови избори, да ли ваше прихватање власти, да ли ће се ДС попишманити па ићи у власт... Све нам је супер! Ако буду нови избори, екстра за нас, али вама је то велики проблем.

ja se samo nadam da ce razumni prevagnuti u SRS-u i da ce takvi kao ti u SRS-u biti u manjini u suprotnom bojim se da cu na sledecim izborima ili morati da odem u apstinenciju ili da stisnem nos i glasam za SNS ili DSS.

Ради шта желиш, то ти нико не може одређивати ... Али може да се одреди хоће ли СРС у коалицију са издајницима из СНС или неће ... Наравно да неће, хвала Богу, па има доста разумних у СРС

Ма Нојкићу, како не капираш. Нама све одговара! Да ли нови избори, да ли ваше прихватање власти, да ли ће се ДС попишманити па ићи у власт... Све нам је супер! Ако буду нови избори, екстра за нас, али вама је то велики проблем.

u ovom trenutku DS nece ici sa SNS u vlasti jer jako slabo stoje kod gradjana zbog katastrofalnih rezultata sadasnje vlade. Zelja DS-a je da dodje do izbora pocetkom 2010 godine, ako nam ukinu vize za EU 1 januara 2010 onda ce biti izbora, ako nam ne ukinu izbora nece biti do 2012 godine.

Шта ћеш Нојкићу, изгледа да вас бирачи и чланство не капирају!

Ђука, ти рече вама из СНС је свеједно ... па што си се упљувао за коалицију СРС СНС ДСС :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ако вам је свеједно ...

Мислим ... нека буду нови избори .. ја сам за ... Земунци ће схватити онда у чему је ствар и ко је до тога довео ... А сви Земунци хвала Богу знају за ваше шуровање са ДС

А где сам је ја то пљувао? Ја кажем да је то рационално. А генедално, свеједно нам је шта ће се догодити. Нама све одговара. Па и нови избори, где ви на вашу жалост нећете више постојати.

Читај поново .. УПЉУВАО а не ПЉУВАО ... вама из СНС под хитно треба одржати часове читања :hahaha::hahaha::hahaha:

Ђука, ти рече вама из СНС је свеједно ... па што си се упљувао за коалицију СРС СНС ДСС :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ако вам је свеједно ...

Мислим ... нека буду нови избори .. ја сам за ... Земунци ће схватити онда у чему је ствар и ко је до тога довео ... А сви Земунци хвала Богу знају за ваше шуровање са ДС

pa izazivanjem novih izbora , vi zemuncima i vozdovcanima kazete da ne zelite da radite na resavanju problema vec da terate nekakve inate i samim tim im stavljate do znanja da za vas ne vredi nikako glasati.

Mislim ako zelite suicidno da ubijete i unistite SRS ja kao birac stranke tu nista ne mogu da uradim , bice mi zao zbog toga al ako vi ne zelite da stranak opstane ja tu nista ne mogu.

Back