DS - jedini uspešni prevarant

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
Politička scena Srbije, konkretno: političke partije, su skup prevaranata.
Neki u realizaciji prevare imaju više, neki manje uspeha.

SNS je, ponajviše zahvaljujući potezima lidera Tome, na sigurnom luzerskom putu.
Uprkos "objektivnom političkom kapitalu", tj. evidentnom i evidentno široko rasprostranjenom nezadovoljstvu naroda (ili, ako se ldp frfljozofima tako više sviđa: građana).

DSovska EU-prevara još nije našla takmaca.
Ne kažem da je narod baš preubeđen u svojoj želji da ide u EU, ali mu i ta perspektiva, od koje, naravno, neće biti ništa, izgleda bar kao tračak nade, u odnosu na sve ostalo što je upoznao.

Biće da se i T.N. zato prikačio na taj EU-voz.
Ali, em je drugi, tj. prepisuje DS-cilj, em među EU komesarima baš i nema neku značajnu podršku, em realno zaheba narod 16. aprila...

Nešto razmišljam da će mu i Karić uskoro okrenuti leđa... pa probati sa šlihtanjem... Dinkiću, na primer?
Taj prevarant ubira poene regionalizacijskom demagogijom, pa ko zna...:lol:

Не знам шта да ти кажем, ДС не подносим а за СНС тешко да бих могао да гласам....али у једном грешиш........упркос (помени чудним) потезима ТН, СНС је јача него икада и заиста је бесмислено говорити о неком "лузерском путу".
Једноставно то не одговара истини.

Не знам шта да ти кажем, ДС не подносим а за СНС тешко да бих могао да гласам....али у једном грешиш........упркос (помени чудним) потезима ТН, СНС је јача него икада и заиста је бесмислено говорити о неком "лузерском путу".
Једноставно то не одговара истини.

Шта одговара истини, брзо ће се показати.
Мислиш да је мени драго што ДС успева у својим преварама?

Само сам реалан.

Додуше, постоји излаз из те ситуације, али...он води МИМО свих уобичајених игара.:cool:

Шта одговара истини, брзо ће се показати.
Мислиш да је мени драго што ДС успева у својим преварама?

Само сам реалан.

Додуше, постоји излаз из те ситуације, али...он води МИМО свих уобичајених игара.:cool:

ма све је то ОК али сматрам да ти је опаска о лузерском путу СНС некако не стоји.....према последњим истраживањима (наравно, треба их узети са резервом) СНС тренутно има више од 15% предности над ДС што је до сада апсолутни рекорд.

ма све је то ОК али сматрам да ти је опаска о лузерском путу СНС некако не стоји.....према последњим истраживањима (наравно, треба их узети са резервом) СНС тренутно има више од 15% предности над ДС што је до сада апсолутни рекорд.

Ne veruj Danajcima ni kada darove donose...

Kad će te "ankete" da iznesu koliko njih uopšte neće da odgovara na njih?
Tj. koliko njih zapravo ne želi nikoga od "ponuđenih"?

SNS se ne može takmičiti sa DS "furajući" iste ciljeve...

Back