Гамбино
Elita
- Poruka
- 21.229
ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу. Да ли ће остале странке бити кажњене и доживети судбину СПОа ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Палац горе за Срђана Миливојевића и ДС.ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу. Да ли ће остале странке бити кажњене и доживети судбину СПОа ?

Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.To sto ih DS podrzava in ne ide u korist nikako.
Od Dveri nema nista i to vec godinama.Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.
Да сам ја политичар или бих био у СНСу или бих подржао СЛ, јер СЛ је странка за ове референдумске изборе, то није странка за политичке изборе, који ће се десити после СЛ.
E, bas ce neko od DS podrske da se ovajdi.Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.

Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.
Да сам ја политичар или бих био у СНСу или бих подржао СЛ, јер СЛ је странка за ове референдумске изборе, то није странка за политичке изборе, који ће се десити после СЛ.
Gotovi ste.Došlo vreme da se i na N1 javno kaže ono
što pametni odavno govore:
https://www.facebook.com/reel/1585084502603618
Djeki prvo da se veze opet negdeDoslo je vreme da pravi srpski domacin bude premijer-Srdjan Milivojevic
Неће.ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу. Да ли ће остале странке бити кажњене и доживети судбину СПОа ?
Za Dveri sam siguran da ne, al Dveri su bile dobar pokusaj, ali nesposobno i neslozno.Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.
I tu lezi citava poenta sa ovom tzv "studentskom listom". Nece ljudi da glasaju za macku u dzaku. Niti znaju ko stoji iza njih, niti ima bilo kakvog programa, nista! Tako se izbori ne dobijaju.Ja i dalje ne znam ko je i sta je studenska listaNe mogu podrzati nesto i cemu ne znam nista.
...неће...неће...I tu lezi citava poenta sa ovom tzv "studentskom listom". Nece ljudi da glasaju za macku u dzaku. Niti znaju ko stoji iza njih, niti ima bilo kakvog programa, nista! Tako se izbori ne dobijaju.
tako ste govorili i 90ih i znamo kako se završiloE, bas ce neko od DS podrske da se ovajdi.
Pa oni nemaju glasaca jedan autobus da napune.

Jel znaš da Dveri, za razliku od DS, nikada i nigde, uključujući i lokal, nisu bile u koaliciji sa SNS?Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.
Hteo ili ne hteo na kraju će se svesti na dva čoveka. Predsedničkog kandidata i nosioca liste. Ljudi u Srbiji nemaju vremena da kopaju i analiziraju svih 200 ljudi na nekoj listi ili da čitaju političke programe. Sve se na kraju svodi na nastup dva kandidata i šta oni hoće. I u Madjarskoj se sve svelo na Petera i Orbana.Ћацад нема своје ја, њима је лидер све, они се онако поданички њему заклињу, они ни у Бога не верују, већ само у њега ... и зато они желе лидера Студентске листе, како би га сатанизовали на свињоформеру.
Нама није потребан лидер СЛ, видели смо на прошлим локалним изборима у њиховим СНС местима, да су пукли. Шта ће нама лидер у Београду и већим градовима, када ми не гласамо за СЛ, него гласамо против Вучића.
Они не могу да схвате то, немају капацитета. Они су приморани да гласају за њега, док их он садистички понижава.
И ПОКС подржава Студентску листу, то је био основни разлог због чега је дошло до раскидања коалиције НАДА са новим дсс-ом.Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.
Nesebično, obilno i neironično.ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу. Да ли ће остале странке бити кажњене и доживети судбину СПОа ?
Žuti podržavaju sami sebe, zar to nije čudno?Nesebično, obilno i neironično.
Ma sad i Dveti postale OK? Druga Srbija baš snizila kriterijume…Jel znaš da Dveri, za razliku od DS, nikada i nigde, uključujući i lokal, nisu bile u koaliciji sa SNS?