ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу

ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу. Да ли ће остале странке бити кажњене и доживети судбину СПОа ?
Палац горе за Срђана Миливојевића и ДС. :ortaci3:

To sto ih DS podrzava in ne ide u korist nikako.
Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.

Да сам ја политичар или бих био у СНСу или бих подржао СЛ, јер СЛ је странка за ове референдумске изборе, то није странка за политичке изборе, који ће се десити после СЛ.

Требало је да сви подржавају СЛ, овако долазимо до закључка, да једино ДС и можда Двери не контролише Вучић.

Да сам ја политичар или бих био у СНСу или бих подржао СЛ, јер СЛ је странка за ове референдумске изборе, то није странка за политичке изборе, који ће се десити после СЛ.
Od Dveri nema nista i to vec godinama.

E, bas ce neko od DS podrske da se ovajdi.:hahaha:
Pa oni nemaju glasaca jedan autobus da napune.

Došlo vreme da se i na N1 javno kaže ono
što pametni odavno govore:

https://www.facebook.com/reel/1585084502603618

ДС јесте сада комби странка, али СЛ чак и без подршке опозиције гази СНС криминалце чак и у њиховим упориштима, замислите како ће ћацад проћи у Београду, Новом Саду, Нишу и другим већим градовима.

Уједињени око СЛ, Вучић ће доживети Орбанову судбину, али ако опозиција не буде уз СЛ, онда ће Вучић остварити Пирову победу, добиће та села и његова упоришта, имаће већину, али ће изгубити велике градове и тек за 4 године ће доживети коначни пад. До тада ће се онако зликовачки како само он зна светити Београду и другим градовима максимално, како би казнио народ, а и показао како су градске власти неспособне.

Ћацад нема своје ја, њима је лидер све, они се онако поданички њему заклињу, они ни у Бога не верују, већ само у њега ... и зато они желе лидера Студентске листе, како би га сатанизовали на свињоформеру.

Нама није потребан лидер СЛ, видели смо на прошлим локалним изборима у њиховим СНС местима, да су пукли. Шта ће нама лидер у Београду и већим градовима, када ми не гласамо за СЛ, него гласамо против Вучића.
Они не могу да схвате то, немају капацитета. Они су приморани да гласају за њега, док их он садистички понижава.

ДС је једина странка која несебично подржава Студентску листу. Да ли ће остале странке бити кажњене и доживети судбину СПОа ?
Неће.
Зато што смо давно затворили поглавље разумног бирања

Za Dveri sam siguran da ne, al Dveri su bile dobar pokusaj, ali nesposobno i neslozno.
Često iskljucivo.

Ja i dalje ne znam ko je i sta je studenska lista 🤷 Ne mogu podrzati nesto i cemu ne znam nista.

Ali DS ne mogu ocima da smislim, a ako iza studenske liste stoje isti, lose se pise.

Nisam bas razumeo ma sta si mislio u drugom delu?

Ja i dalje ne znam ko je i sta je studenska lista 🤷 Ne mogu podrzati nesto i cemu ne znam nista.
I tu lezi citava poenta sa ovom tzv "studentskom listom". Nece ljudi da glasaju za macku u dzaku. Niti znaju ko stoji iza njih, niti ima bilo kakvog programa, nista! Tako se izbori ne dobijaju.

Jel znaš da Dveri, za razliku od DS, nikada i nigde, uključujući i lokal, nisu bile u koaliciji sa SNS?

Ћацад нема своје ја, њима је лидер све, они се онако поданички њему заклињу, они ни у Бога не верују, већ само у њега ... и зато они желе лидера Студентске листе, како би га сатанизовали на свињоформеру.

Нама није потребан лидер СЛ, видели смо на прошлим локалним изборима у њиховим СНС местима, да су пукли. Шта ће нама лидер у Београду и већим градовима, када ми не гласамо за СЛ, него гласамо против Вучића.
Они не могу да схвате то, немају капацитета. Они су приморани да гласају за њега, док их он садистички понижава.
Hteo ili ne hteo na kraju će se svesti na dva čoveka. Predsedničkog kandidata i nosioca liste. Ljudi u Srbiji nemaju vremena da kopaju i analiziraju svih 200 ljudi na nekoj listi ili da čitaju političke programe. Sve se na kraju svodi na nastup dva kandidata i šta oni hoće. I u Madjarskoj se sve svelo na Petera i Orbana.

И ПОКС подржава Студентску листу, то је био основни разлог због чега је дошло до раскидања коалиције НАДА са новим дсс-ом.

Nesebično, obilno i neironično.

Back