A kad do sada nismo lipsali, necemo ni ovih par meseci do kandidature...Sta li cete onda pisati da mi je da znam?
E slusaj prijatelju mene bas briga za kandidature....kada udjemo u EU...to ce biti dobar korak...ALI SAMO POD USLOVOM DA BUDEMO POTPUNO RAVNOPRAVNI I JEDNAKI A NE JEFTINA RADNA SNAGA...a sve dok EU nas ucenjuje ,ravnopravnosti nema! Osim toga, bude li cena ulaska u EU, odricanje...ne javno naravno...ali fakticko...od KOSOVA I METOHIJE( tako sto nista od diplomatskih sredstava necemo upotrebiti da se to ne dogodi) a to znaci i odricanje od medjunarodnog prava,,,,onda BOLJE DA U EVROPSKU UNIJU NE ULAZIMO!
I jos nesto.... AKO SRBIJA UDJE u EU do KRAJA MANDATA OVE VLADE kako je najavio BORIS BROZ TADIC, zajedno sa svojim omiljenim muzikantom Mladjanom Gebelsom ( pardon Dinkicem ) ne samo da necu vise pisati na ovom forumu, nego ti obecavam da cu cutati 5 godina i da 5 godina nista necu napisati....a posle toga do kraja zivota o politici necu diskutovati....e to je moje obecanje!
Ali ja mislim da ce pre onaj Magarac o kom smo malopre pricali ( nije BORIS BROZ TADIC,nego onaj magarac iz basne, da ne bude zabune o kom magarcu je rec! ) da doceka Zelenu travu, nego Srbija ulazak i ravnopravno clanstvo u Evropskoj uniji!
Takodje rekao bih ti da zbog Irskog izjasnjavanja Francuski predsednik, onaj diletant Sarkozi je izjavio da dok se doticni papiric ne usvoji nema prosirivanja EU....tako da cak iako ovi nasi budu spremni da se odreknu i Kosova i medjunarodnog prava ( sto verujem da hoce, jer sigurno Mladjan GEBELS Dinkic nece braniti pravo), cak ni u tom slucaju od naseg ulaska u EU zbog ovakvog stava Sarkozija nema u naredne 4 godine nista....a dotad, e do tad ce cak 4 proleca proci.....i mnogi MAGARCI ce se napasti ili NADUVATI trave do tada ( ovo drugo odnosi se na sefa LDP-a, citaj lopovi-drogirasi-******, Cedomira Jovanovica zvanog CEDA SILEROVA)