ДС - губитник века!

Јел имате владу!

НЕМАТЕ!!!
Значи ви губите!
Прошле изборе СРС имао већину, а био опозиција, тако ће и ДС сада!

pa ja samo prema naslovu ove živopisne teme, kako razumeh, odnosi se na ceo vek??!
neko je gubio neke predsedničke izbore, osvajao neke mandate, bio večita opozicija..
ali, "izduvni ventil" razumem ja
elem, u NS, odoše i radikali i seljaci i ničija Maja u opoziciju
lepo dobro jutro želim Novom Sadu:ok:

Pardon što upadam, ali kada će se Dačić i taj famozni Palma izjasniti i opredeliti na koju će stranu ? Ima li neko informaciju iz pouzdanog rekla-kazala izvora? Što se tiče programa bilo bi sasvim logično da se pridruže radikalima, ali, Dačić ima i malu ambiciju da promeni image vlastite stranke i pokaže se kao demokrata, dakle...
Filatelista, šteta za našu Maju, ona je izvisila samo zbog tih nezgodnih promena u zakonu--

Pardon što upadam, ali kada će se Dačić i taj famozni Palma izjasniti i opredeliti na koju će stranu ? Ima li neko informaciju iz pouzdanog rekla-kazala izvora? Što se tiče programa bilo bi sasvim logično da se pridruže radikalima, ali, Dačić ima i malu ambiciju da promeni image vlastite stranke i pokaže se kao demokrata, dakle...
Filatelista, šteta za našu Maju, ona je izvisila samo zbog tih nezgodnih promena u zakonu--

Čekamo da neko od forumaša pazari Kurir.

Nikad gora situacija.
Jos uvek se nisu izjasnili ko ce sa kim ali jesu ko (navodno) sa kim nece ni pregovarati:

DSS iskljucuje DS
SRS iskljucuje DS
SRS iskljucuje LDP
LDP iskljucuje SRS
LDP iskljucuje DSS

Ebem li ga sad sta ce biti :think:
Mada politika je to moguce su sve varijante.

U stvakom slucaju potrebna nam je nova vlada SRS-DSS-SPS ne zato da bi vladala i zbog vlasti nego da bi bila u sluzbi celog naroda, novoj vladi slede poslovi izgradnje gasovoda i autoputa, povezivanje sa Rusijom i da pocne pripreme za predstojece oslobadjanje Kosova. :)

Потребна више него што неки мисле!
Само да Коштунице опет не у**** ствар!

+СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА - Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ освојила је 28,57 одсто гласова бирача и 80 мандата.

+Демократска Странка Србије - Нова Србија - Војислав Коштуница добила је 13,54 одсто гласова бирача и 37 мандата.

+Социјалистичка партија Србије (СПС) - Партија уједињних пензионера Србије (ПУПС) - Јединствена Србија (ЈС) освојила је 9,14 одсто гласова и 25 мандата.
vidi siptara malog opet se nazvekao horsa pa mu neke fantasticne cifre i procenti iskacu pred ocima :mrgreen::mrgreen:

pa ja samo prema naslovu ove živopisne teme, kako razumeh, odnosi se na ceo vek??!
neko je gubio neke predsedničke izbore, osvajao neke mandate, bio večita opozicija..
ali, "izduvni ventil" razumem ja
elem, u NS, odoše i radikali i seljaci i ničija Maja u opoziciju
lepo dobro jutro želim Novom Sadu:ok:

Не , као и увек у недостатку литературе и испирању мозга од стране новог поретка и сада ниси сконто, није ДС губитник цео век, јер нисте ни постојали, него сте Но.1 губитник у овом веку! Јер нисте фер, одма претите ратом!

Nikad gora situacija.
Jos uvek se nisu izjasnili ko ce sa kim ali jesu ko (navodno) sa kim nece ni pregovarati:

DSS iskljucuje DS
SRS iskljucuje DS
SRS iskljucuje LDP
LDP iskljucuje SRS
LDP iskljucuje DSS

Ebem li ga sad sta ce biti :think:
Mada politika je to moguce su sve varijante.
Једноставна функција са више непознатих!
DSS iskljucuje DS
SRS iskljucuje DS
SRS iskljucuje LDP
LDP iskljucuje SRS
LDP iskljucuje DSS
Из овога следи =
СРС+ДСС+СПС..или
лдп+дс....
Ко има већину...то се зна...
Закључак..следећа влада-
СРС+ДСС+СПС = ВЛАДА СРБИЈЕ!

Не , као и увек у недостатку литературе и испирању мозга од стране новог поретка и сада ниси сконто, није ДС губитник цео век, јер нисте ни постојали, него сте Но.1 губитник у овом веку! Јер нисте фер, одма претите ратом!

druže, ovaj vek je počeo 01.01.2001. godine ;)
a ja sam izneo razultate u ovom veku voljenih radikala
2 izgubljena druga kruga predsedničkih i 2 puta najviše osvojenih glasova, a opozicija
na koji si ti vek mislio, ja ne znam, ali onda temu moraš drugačije da koncipiraš

Back