ДС - ЧЕСТИТОСТ ИМ ЈЕ ДРУГО ИМЕ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/44487-estitost-drugo-ime.html
ОВДЕ ТРЕБА ДА СТОЈИ СМАЈЛИ КОЈИ ВРИШТИ И ЧУПА КОСУ
.................
.................

Godišnjica Demokratske stranke
Čestitost im je drugo ime

thumbnail.php

Samo za čestite uši: Poezija Gorice Mojović

Pored osvajanja slobode ideja vodilja Demokratske stranke je dolazak na vlast. To je poručio predsednik žute stranke Boris Tadić na obeležavanju 21. godišnjice od osnivanja DS

Predsednik DS je tom prilikom izjavio da je ta partija "nacionalna institucija", koja nikada neće odustati od slobodne i napredne Srbije. Lider DS je ocenio da je ta stranka jedina politička snaga u Srbiji naklonjena strateškom planiranju budućnosti.
„U politici treba da imate viziju, i sreću, da se nađete u vlasti u dobro vreme, što se DS-u nikada nije dešavalo“, rekao je Tadić.
files.php

Društvo mrtvih pesnika: Uspavane demokrate

Predsednik Srbije je naglasio da obeležavanjem 21. godišnjice osnivanja, DS poručuje da će najvažniji zadatak biti pronalaženje odgovora na izazove druge decenije 21. veka, odnosno realizacija njegovog spiska lepih želja iz takozvanog strateškog plana "Srbija 2020". Prema njegovim rečima, Demokratska stranka će ostati spremna na žrtvu, zarad slobodne i prosperitetne Srbije. Tadić je pozvao u tu stranku sve koji "žele da se žrtvuju za svoju zemlju, da preuzimaju rizike, a da, pri tom, ne traže ništa za sebe".

"Mi nikada nismo pali, a da nakon toga nismo ustali, mi ćemo uvek ustati ponovo, jer je to misija DS. Mi ćemo uvek biti tu kada bude najgore, jer to je sudbina i misija DS ", rekao je Tadić.
files.php

Vizionari: Žuti krem srpske politike
Prema njegovim rečima, DS će nastaviti da pridobija intelektualce i misleće ljude koji će učestvovati u kreiranju budućnosti Srbije i pomoći da ona nađe svoje mesto u savremenom svetu. Pritom, DS mora ostati odana idealima „iz vremena svog osnivanja, a to su socijalna pravda i čestitost“.

Godišnjica stranke je obeležena svečanošću na kojoj su čitani odlomci iz knjige o istorijatu DS, čiji je priređivač poslanica demokrata Gorica Mojović. Svečanosti u Krunskoj ulici prisustvovali su predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković i više ministara iz redova te stranke.
 

Back
Top