Držite se podalje: 4 najstrašnija horoskopska znaka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.439
Svi horoskopski znaci imaju pozitivne i negativne osobine; niko ne beži od ove stvarnosti.

Međutim, „senka“ sopstva nekih znakova može biti... zastrašujuća. Poseduju misteriozne osobine koje ih izdvajaju i izazivaju strah u onima oko sebe. Hajde da saznamo koji su.

1700005317148.png
 
Škorpija: Tajanstvena dubina

Image1.jpg


Nije iznenađenje da je horoskopski znak koji se dešava tokom Noći veštica na vrhu ove liste. Većina ljudi smatra Škorpiju najzagonetnijim znakom zodijaka iz nekoliko razloga.

Svoj intenzitet crpi iz vladajuće planete Plutona, nazvane po bogu podzemlja i čuvaru najmračnijih carstava. Posedujući akutnu intuiciju, Škorpije brzo čitaju između redova i zadiru u sfere emocija i psihologije poput ribe u moru.

Njihova tajanstvena priroda i sposobnost da uoče stvari pored kojih drugi prolaze neprimećeno mogu biti i očaravajuće i zastrašujuće, ostavljajući druge i radoznale i zastrašene mogućnošću da saznaju više o skrivenim aspektima svoje ličnosti.
 
Poslednja izmena:
Jarac: otkrivena ambicija

1700005858705.png


Jarčevi, vođeni uticajem Saturna, poznati su po nemilosrdnoj potrazi za uspehom i autoritetom. Ako imate šefa Jarca, razumećete zašto oni mogu biti zastrašujući.

Njihova disciplinovana priroda i pragmatičan pristup ponekad mogu baciti strogu senku, čineći da se drugi osećaju ugroženo njihovim ambicioznim željama.

Iako je njihova odlučnost inspirativna, ona takođe može stvoriti osećaj nelagodnosti kod onih koji osećaju težinu njihovog prisustva.
 
Poslednja izmena:
Ribe: Dubine snova

1700005759708.png


Znam da su Ribe jedna od najslađih, najsaosećajnijih duša koje ćete ikada sresti, ali njihovo držanje kao da su iz nekog drugog sveta definitivno vas ponekad može jeziti. Ribe poseduju eterični i sanjivi kvalitet koji može biti i očaravajući i zbunjujući.

Ako ste prizemna osoba, duboka emocionalna osetljivost Riba može biti uznemirujuća. Oni lako mogu da uđu u kolektivno nesvesno, čineći svoju intuiciju sablasno tačnom, prkoseći skepticizmu čak i najlogičnije osobe.

Ova intuitivna veza sa neizrečenim može stvoriti osećaj mističnosti onostranog, čineći ih istovremeno privlačnim i zagonetnim.
 
Poslednja izmena:
Ovan: Vatrena nezavisnost

1700006098300.png


Ovnom vlada Mars, planeta koja je dobila ime po samom Bogu rata. Ovi urođenici zrače vatrenom nezavisnošću i odlučnošću, čineći ih nemilosrdnim konkurentima koji žele da pobede po svaku cenu.

Njihova neustrašiva potraga za avanturom i nemilosrdna energija može biti uzbudljiva, ali se može manifestovati i kao impulsivno i intenzivno ponašanje.

Neki će reći da su strastveni, ali istina je da njihova urođena potreba za uzbuđenjem i slobodom stvara nepredvidivu oštricu koju ja lično mogu smatrati zastrašujućom.
 
Poslednja izmena:

Back
Top