državnom vrhu trebaju dobri psihijatri i analitičari

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
tema cista glupost, ali mene interesuje jedna stvar: da li on,kao gradjanin srbije sme da govori ovako??? ili posto je poslanik i ima imunitet onda...

Lider NS smatra da državnom vrhu trebaju dobri psihijatri i analitičari
Ilić: Vlada Srbije najnesposobnija u Evropi
Autor: Beta | 25.08.2009. - 15:55
ilic-v.jpg


Lider Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je danas da je sadašnja Vlada Srbije najnesposobnija u Evropi i da joj "trebaju dobri psihijatri i analitičari" da je izanaliziraju i da vide šta je s njom kada ne može da reši nijedan jedini problem.

Ilić smatra da je Vladi Srbije za oporavak zemlje potrebna ista ona homogenost koja joj nedostaje da bi izglasala izmene Zakona o javnom informisanju.
"Odgovorno tvrdim: ovo je najnesposobnija Vlada u Evropi koja svoju nesposobnost vadi na ekonomskoj krizi, nijedno obećanje nije ispunila, nijedan problem nije rešila, uništili su sve što su drugi rešili i sada se šetkaju po svetu, gube vreme, prave nesvrstane i neke stubove ...", rekao je Ilić.
On je dodao da Vlada ne može da učini ništa da reši probleme i da se zato žestoko bori sa opozicijom.
"Srbija svakim danom tone u sve veću bedu, građani su sve siromašniji, godinama slušaju obećanja 'Rusi će ovo, Kinezi ono', veštački se održava kurs dinara zbog uvozničkog lobija, novca nema", rekao je Ilić.
On je rekao i da su to samo neki od problema, a da najveći predstavlja to što država uzima komercijalne kredite koji služe za punjenje budžeta.
Ilićeve stranačke kolege izrazile su žaljenje zbog navoda pojedinih beogradskih medija da "eminentni domaći psihijatri upozoravaju da je predsednik NS-a Velimir Ilić agresivan i opasan po okolinu".
Ilić je, podsećajući na teške povrede glave koje je zadobio i da do danas nisu napravljeni ni uviđaj ni izveštaj o tom incidentu, rekao da mediji nisu morali da zloupotrebe njegove izjave na temu lične zaštite i da ga proglase za osobu koja nije normalna.
Upitan šta će raditi da se zaštiti, ako bude trebalo, Ilić je rekao da je "spreman da se sam štiti kako zna i ume" kada mu država "kao dvostruki ministru" nije obezbedila zaštitu.
 
A sto ne bi smeo...pa smeju i babe po parku i ostali :neutral:
Ponestalo materijala za ismevanje Velje, jel, Ademe?

vidie jeko, meni je "normalno" da mi ti kazes u "privatnom" zivotu da sam ^^&%&&* ali ako smo npr. na TV, mislim da to vec prelazii neku granicu dobrog civilizovanog praga diskusije, da ne spominjemda tako nesto ne smes ti sebi dozvoliti . vidim da sam usamljen u ovom stavu, ali ovo je moje misljenje i...
 
ne smeta meni to sto je to velja rekao, isto bi bilo i da je tadic tako sto rekao za velju, mislim da javne licnosti trebaju drzati do nekog nivou obracanju

Nivo u obracanju vazi za neka stabilnija vremena.
Ovako, usred krize...sve je moguce, jel si vido pre par nedelja sta su radili u korejskom parlamentu (cini mi se isto oko zakona o informisanju)?
Tako da...
Remark je rekao "Covek se izrazava primitivno samo ako ne laze".
Mada smatram da ovo nije uopste primitivno, stavise...to je samo misljenje.
 
vidie jeko, meni je "normalno" da mi ti kazes u "privatnom" zivotu da sam ^^&%&&* ali ako smo npr. na TV, mislim da to vec prelazii neku granicu dobrog civilizovanog praga diskusije, da ne spominjemda tako nesto ne smes ti sebi dozvoliti . vidim da sam usamljen u ovom stavu, ali ovo je moje misljenje i...

^^&%&&* :think:el ovo staroshiptarski il novoengleski?:confused:
 

Back
Top