limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 29.991
Ona potice iz viseclane porodice.Sportom se bavila,mislim,u srednjoj skoli,dok se nije udala.Ма није нужно ни до броја деце, него, како је та жена из поста хтела и успела све то. И да поред толике деце и дипломира и успе у спорту.
И та жена коју познајеш, такође је пример успешне
Шта је уопште успешна жена? Ја мислим да је то субјективно
А када спомињен жену змаја, то је помирење два супротна света, каријеристкиње и породичне жене. То је жена која је успела и успева оба. Тако ссам барем ја то замислио
И @letnjekiše није у праву. Не могу да будем мизоген ако волим супротан пол и оне ми се свиђају, никада нисам увредио ни повредио ни искористио жену. То су тешке оптужбе
Ne vjerujem da bi se mogla uz osam trudnoca baviti sportom.
Popovi imaju "zapovijest"da imaju sto veci broj djece.Dobijaju i bolju poziciju u crkvi.A realno,imaju od cega i da ih hrane.
Mislim da ona nigdje ne radi,a vjerovatno ima i pomoc u kuci.To su sve olaksavajuce okolnosti.
Na stranu sve to,ipak ih je ona morala roditi i odgajati,a to nije mala stvar. Majka je majka sa punim radnim vremenom.
Ali to "zena zmaj" mi je malo pretjerano.Ako je i zmaj,sebi je,nije nikom drugom.
Po meni tu "titulu",mada mi je sve to prilicno besmisleno,treba dati zeni koja je uspjela vlastitim snagama da izadje iz losih okolnosti,ma kakve one bile, ili koja je doprinijela da nekom drugom bude bolje,ili koja je uradila nesto za drugog,bez vlastitog interesa...itd.
Poslednja izmena: