Државни записник за титулу "жене змаја"

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
За жене које су својом вољом успеле све што су хтеле, да се остваре, покажу свима да могу напорним радом саме, јуначки, а уз то у исто време показују да могу и желе бити и одличне мајке и породичне, предлажем да се за такве жене уведе држави записник где ће се заводити имена тих жена која ће увек бити укњижена да и људи из далеке будућности могу да сазнају за њих.

Жена са титулом "Жена змај" успешан човек и успешна мајка

Tema 'Žena zmaj iz Semberije, Ima crni pojas, fakultetsku diplomu i osmero djece' https://forum.krstarica.com/threads...as-fakultetsku-diplomu-i-osmero-djece.982709/

@Neno

Може да добије само титулу Велика мајка.
За Жену змаја би морала да ради још понешто сем рађања и чувања деце.
Па завршила је педагогију и црни појас каратеа 7 дан ако сам добро упамтио

Ima crni pojas, fakultetsku diplomu i osmero djece

Без викања, молићу.
Факултет још увек завршава.
Појас је стекла у средњој школи.
22 године рађа и чува децу.
То је прави биланс.

Без викања, молићу.
Факултет још увек завршава.
Појас је стекла у средњој школи.
22 године рађа и чува децу.
То је прави биланс.
Нисам викао него сам копирао наслов па је такав фонт испао, опрости, није ми била намера да "исладне да вичем

И шта је лоше у 22 године рађања и чивања деце? Зар није то велика ствар? Направити, ишколовати, подићи осморо твоје деце који ће сутра бити сви персоне за себе.

Нисам викао него сам копирао наслов па је такав фонт испао, опрости, није ми била намера да "исладне да вичем

И шта је лоше у 22 године рађања и чивања деце? Зар није то велика ствар? Направити, ишколовати, подићи осморо твоје деце који ће сутра бити сви персоне за себе.
Нисам рекла да је лоше, забога...јесте и велика ствар.
Али је не чини Женом змајем.

Ova iz primera i ono sto si napisao u uvodnom postu nemaju veze s vezom

U sustini ono sto si opisao u uvodnom postu sustinski ne postoji... Niko ne moze biti na pet mesta u isto vreme...

Niko ne ocekuje od oceva da budu CEO i aktivni ocevi petori dece, da uvijaju sarme, znaju svaku ocenu svoje dece, raspored casova, i sve drze pod konac u firmi, imaju biznis putovanja i terene svaki dan... Tako da ne vidim zasto bi se ista slicno ocekivalo i od zena

Ko oce neka gaji osmoro dece a ko oce neka bude karijerista... Koga bre zabole za sta ce ko da se opredeli

zmaj je i ako je postigla sve te uspehe i nije majka i porodična.

prestanite da pakujete mizoginiju u različite ukrasne papire i mislite da ne primećujemo
Ааа, ово је виши ниво.
Враћање жене на фабричка подешавања.

evo mozda ne znam, ali za moj pojam je zena zmaj Milunka Savic npr
ali i komsinica koja nema dece ni muza-a mnogo toga je uradila za sport i kulturu
takodje i zena samohrana majka(bukvalno samohrana, ne razvedena sa alimentacijom) koja je radila radi 2-3 posla, a deca joj su joj za primer sad vec odrasli ljudi
zena zmaj ili kakva vec titula mogla bi pripasti i mojoj babi npr koja je vaspitala i odnegovala cetiri sina, a skoro tako i muza. Skolovana u to vreme nesto neuobicajeno, a zivela jedan obican zivot bez vatrometa i fanfara

evo mozda ne znam, ali za moj pojam je zena zmaj Milunka Savic npr
ali i komsinica koja nema dece ni muza-a mnogo toga je uradila za sport i kulturu
takodje i zena samohrana majka(bukvalno samohrana, ne razvedena sa alimentacijom) koja je radila radi 2-3 posla, a deca joj su joj za primer sad vec odrasli ljudi
zena zmaj ili kakva vec titula mogla bi pripasti i mojoj babi npr koja je vaspitala i odnegovala cetiri sina, a skoro tako i muza. Skolovana u to vreme nesto neuobicajeno, a zivela jedan obican zivot bez vatrometa i fanfara
Да, скроз се слажем

Зашто мизогинија, каква мизогинија, по чему си приметила да ја мрзим жене ?

jer smatraš da se ženski uspesi važe samo ako je istovremeno majka devet jugovića.

nije mizoginija samo kad mrziš eksplicitno, već i kad se provlači nesvesno u stavovima, uverenjima, govoru

Ааа, ово је виши ниво.
Враћање жене на фабричка подешавања.

fabrička podešavanja + moderna uloga, dakle dvostruki teret. da bude majka supruga domaćica + CEO

kome li koristi to da žena ima dva posla, jedan zvanični drugi nezvanični, hmmm, pitam se

ovu sredovecnu i neostvarenu minu ljuti uspeh drugih zena pa joj sve smeta.
verujem da redovno ima i migrene

ovu sredovecnu i neostvarenu minu ljuti uspeh drugih zena pa joj sve smeta.
verujem da redovno ima i migrene
Ево, управо ме заболела глава.
Чим те видим нешто се деси са мојим нервним системом.

Poslednja izmena:
Док читам и слушам размишљања око сличних ситуација занимљиво је што yглавном исти рађање деце из жеље и љубави доживљавају као свођење жене на размножавање и траћење потенцијала :lol: а истовремено подржавају сурогат мајчинство и све оно где се жена тотално суштински скрнави.

Cini je popadijom, koliko sam video te popadije sasvim lepo zive, tako i kod mene.
Ја знам и попадију професорку српског језика у средњој школи, двоје деце, активна у животу локалне заједнице, активна у цркви, хуманитарац, све другачије од жене из уводног поста.
То је оно што њу чини срећном.
Из мог угла гледано, она је успешнија иако има мањи број деце.

И мени се чини да попадије лепо живе.
Још ако је поп фит и дугокос :rumenko::lol:
Имали ми једног таквог, Казанова, буквално...не верујем да је попадија била одушевљена :lol:

Док читам и слушам размишљања око сличних ситуација занимљиво је што yглавном исти рађање деце из жеље и љубави доживљавају као свођење жене на размножавање и траћење потенцијала :lol: а истовремено подржавају сурогат мајчинство и све оно где се жена тотално суштински скрнави.

npr ko? ko je istovremeno protiv rađanja i za surogat materinstvo?

Ја знам и попадију професорку српског језика у средњој школи, двоје деце, активна у животу локалне заједнице, активна у цркви, хуманитарац, све другачије од жене из уводног поста.
То је оно што њу чини срећном.
Из мог угла гледано, она је успешнија иако има мањи број деце.
Ма није нужно ни до броја деце, него, како је та жена из поста хтела и успела све то. И да поред толике деце и дипломира и успе у спорту.

И та жена коју познајеш, такође је пример успешне

Шта је уопште успешна жена? Ја мислим да је то субјективно

А када спомињен жену змаја, то је помирење два супротна света, каријеристкиње и породичне жене. То је жена која је успела и успева оба. Тако ссам барем ја то замислио

И @letnjekiše није у праву. Не могу да будем мизоген ако волим супротан пол и оне ми се свиђају, никада нисам увредио ни повредио ни искористио жену. То су тешке оптужбе

Back