"Državni udar": Ovo je odgovor Republike Srpske u osam tačaka na presudu protiv Milorada Dodika! Oglasio se Orban, Rusija...

Da i iste formulacije koriste na njihovih portalima i forumima.Možda se radi o istom licu a možd prepisuju.
Upravo je to najzanimljivije, bukvalno ista konstrukcija. To rade razni drugosrbijanski bot nalozi, sa copy+paste pa onda ovi uzvišenih ideala kopiraju od njih.

Pa što ne bi bilo Republike Srpske?
Zato što Dodik neće biti predsjednik?
Šta da je umro? Opet je ne bi bilo?
Šta miješate Dodika sa postojanjem Republike Srpske?
Auuuu, ako vam oni čini RS onda ebi ga :)
Зато што Република српска има непријатеље. Смртне непријатеље. И ово није напад на Додика, него на инситуцију прецедника Републике Српске. У колико ово прође, следећи прецедник Републике Српске ће имати далеко мање могућности да заступа ентитет. Следећи прецеднк ће бити далеко слабији сам по себи и безначајнији. Није он осуђен за некакв криминал, него јер није поштовао наређења некаквог нелегалног колонијалног управника. Значи, ради се о принципу, а не само о Додику, чији је једини квалитет, то што је знао да разговра и са странцима и са муслиманима тачно како треба.

Kakve gluposti. Srbi masovno beže na zapad. Nego se vama naivnima uvaljuju te budalaštine kako nas neko mrzi.
Ти као да си са крушке пао. Нико нам ништа не уваљује, него једноставно нисмо аутистични, и знамо сопствену историју.

Tri puta je pokazao srednji prst borcima vojske RS-a.
Ako to veličate ja nemam više šta reći, eto vam ga, uživajte.
Ма таман посла да га величамо. Знамо ми врло добро шта је и ко је он. Ако је крив, крив је нама, а не вама. И ви не можете да га судите, док је прецедник. У ствари, никад не можете. Мислим да сте овај пут сами себи пуцали у ногу. Није ми пало на памет да си из федерације. Допао ми се аватар и ник, па ми је последња ствар на памети била да си федерацијска цура.

Ма таман посла да га величамо. Знамо ми врло добро шта је и ко је он. Ако је крив, крив је нама, а не вама. И ви не можете да га судите, док је прецедник. У ствари, никад не можете. Мислим да сте овај пут сами себи пуцали у ногу. Није ми пало на памет да си из федерације. Допао ми се аватар и ник, па ми је последња ствар на памети била да си федерацијска цура.
Ponosna Sarajka! Muslimanka! :)

Ponosna Sarajka! Muslimanka! :)
Жива била. Никад не би рекао. Зар има у том граду икога да има шарма и стила? Ето сам се прешо. Веома сам изненађен. Алал вера. Јасно је. Мислим да сте се зезнули и прерачунали. Нити можете да поступите по сопственој пресуди, нити сад можете да одустнете. Само сте узбуркали ствари, хомогенизовали нас Србе, а ситуација не иде у правцу ваших аспирација.

Жива била. Никад не би рекао. Зар има у том граду икога да има шарма и стила? Ето сам се прешо. Веома сам изненађен. Алал вера. Јасно је. Мислим да сте се зезнули и прерачунали. Нити можете да поступите по сопственој пресуди, нити сад можете да одустнете. Само сте узбуркали ствари, хомогенизовали нас Србе, а ситуација не иде у правцу ваших аспирација.
Ne mislim razbijati glavu time, ako zapuca ja odoh :)
Eto ih pa nek se biju. Bez mene.

Ne mislim razbijati glavu time, ako zapuca ja odoh :)
Eto ih pa nek se biju. Bez mene.
Ма неће бона, дотле доћи. Али неко губи позицију. Република Спрска, или Федерација. Ваљда ни муслимани нису толико луди да не умеју да процене, да им сад за то није време.

Ма неће бона, дотле доћи. Али неко губи позицију. Република Спрска, или Федерација. Ваљда ни муслимани нису толико луди да не умеју да процене, да им сад за то није време.
Vidjećemo, bolan :)
Ali gledaću iz daljine, bar ja.

Dok im u RS-u "zabranjuju" rad, SIPA u Banjoj Luci uhapsila dvojac koji je prijetio Seni Uzunović​

ПОтпуно је сумануто, ал ајде да видимо. Није вам до весеља , веруј ми. Да ти није дражесан аватар, не би ти ништа ни отписивао. Можда ће сутра да им буде вруће у Бањалуци. Уостлом, још није правоснажно. Поштују се процедуре, Поднет је предлог закона на гласање скупштини РС. Па кад се изгласа, онда се иде у примену.

ПОтпуно је сумануто, ал ајде да видимо. Није вам до весеља , веруј ми. Да ти није дражесан аватар, не би ти ништа ни отписивао. Можда ће сутра да им буде вруће у Бањалуци. Уостлом, још није правоснажно. Поштују се процедуре, Поднет је предлог закона на гласање скупштини РС. Па кад се изгласа, онда се иде у примену.
Zašto misliš da se veselim? Ja bih najsrećnija bila da ne vodimo ove razgovore, da je sve kao prije mjesec, da nije osuđen, da se sve ovo ne dešava.
Samo sam kopirala naslov, svejedno odakle, nije ni sa "srpskih sajtova" drugačiji naslov..

Dok Dodik ukida SIPU, SIPA hapsi ljude bliske SNSD-u u Banjaluci?! Pogledajte koga i zašto​

Pripadnici SIPA-e uhapsili su večeras u Banjoj Luci Marka Plavšića i Ljubana Vukovića koji su prije dva dana prijetili sudiji Suda BiH Seni Uzunović.

Republika Srpska27.02.2025

Zašto misliš da se veselim? Ja bih najsrećnija bila da ne vodimo ove razgovore, da je sve kao prije mjesec, da nije osuđen, da se sve ovo ne dešava.
Samo sam kopirala naslov, svejedno odakle, nije ni sa "srpskih sajtova" drugačiji naslov..

Dok Dodik ukida SIPU, SIPA hapsi ljude bliske SNSD-u u Banjaluci?! Pogledajte koga i zašto​

Pripadnici SIPA-e uhapsili su večeras u Banjoj Luci Marka Plavšića i Ljubana Vukovića koji su prije dva dana prijetili sudiji Suda BiH Seni Uzunović.

Republika Srpska27.02.2025
И ја би нај срећнији био да рата уопште није било.. И д ни један муслиман није би у усташама ни у Ханџар Дивизији. И да није било Шуцкора и покоља Срба 1915. И да је било велике среће, па да се Срби никад нису ни турчили, нити да су им Турци децу одводили у Јаниаре. Али кад су се већ Турчили, да сви буду као Хасан Ребац, или Салих Селимовић, или Кустурица, или Баздуљ. Али на жалост нису. Шта да се ради. Мора се живети, и ако би могло, да се избегне белај.

И ја би нај срећнији био да рата уопште није било.. И д ни један муслиман није би у усташама ни у Ханџар Дивизији. И да није било Шуцкора и покоља Срба 1915. И да је било велике среће, па да се Срби никад нису ни турчили, нити да су им Турци децу одводили у Јаниаре. Али кад су се већ Турчили, да сви буду као Хасан Ребац, или Салих Селимовић, или Кустурица, или Баздуљ. Али на жалост нису. Шта да се ради. Мора се живети, и ако би могло, да се избегне белај.
Jah, ukratko, ti bi bio najsrećniji da nas nema :) Pošteno i iskreno.
Nek ste nam vala Bazdulja uzeli, nije dvije knjige čestite napisao. Halal vam bio :D

Jah, ukratko, ti bi bio najsrećniji da nas nema :) Pošteno i iskreno.
Nek ste nam vala Bazdulja uzeli, nije dvije knjige čestite napisao. Halal vam bio :D
Нико га није узео. Сам је дошао. И да ти кажем, упознао сам га. Пристојан човек. Каже, нема места где би радије био. Он је
човек писане речи, а у Београду само у Кнез Михајловој 8 књижара које раде. Ови које сам набројао, постоје. Њих има. Не би ја, бона, никад волео да тебе тако слатке нема. Па свети би био сироашније место без тебе. Па и отровна да си.

Нико га није узео. Сам је дошао. И да ти кажем, упознао сам га. Пристојан човек. Ови које сам набројао, постоје. Њих има. Не би ја, бона, никад волео да тебе тако слатке нема. Па свети би био сироашније место без тебе. Па и отровна да си.
Ne pada iver daleko od klade, od finih roditelja-fino dijete. I šalim se za Bazdulja, veoma mi je drag. I kao čovjek i kao stvaralac.

Ne pada iver daleko od klade, od finih roditelja-fino dijete. I šalim se za Bazdulja, veoma mi je drag. I kao čovjek i kao stvaralac.
Седели смо и пили кафу у Београду. Ја га свратио са улице. Пријатан човек. Поштује кад неко познаје литертуру, па смо се лепо испричали. Нема у њему никакве мржње ни према коме. Дакле, не да вас нема, него да нас не мрзите, убијате, прогоните, и да сте свесни себе. Није много.

Back