„Državni službenik“ – nova domaća serija

Ja imam bas drugaciji dozivljaj.
Можда сам превише очекивао,па сам зато разочаран.Из те продукције ми је занимљивија "Убице мога оца",мада и то није ништа посебно.Почећу ових дана "Пет",ваљда убодем неку добру домаћу серију.
 
Можда сам превише очекивао,па сам зато разочаран.Из те продукције ми је занимљивија "Убице мога оца",мада и то није ништа посебно.Почећу ових дана "Пет",ваљда убодем неку добру домаћу серију.

Budi oprezan sa Pet, meni se u jednom trenutku svidela, da bi na kraju poslednjih par epizoda sve upropastili.. Ni ja nisam odgledao celu tj. ostala mi je jos poslednja epizoda, ali ako vec hoces nesto da gledas sto se tice dramskih serija preporucujem ti Korene i Cizmase koje sam vec toliko hvalio po ovom forumu jer su zaista fenomenalne, a ukoliko zelis nesto manje staticno i dinamicnije, onda def. moras odgledati Senke nad Balkanom, ako nisi do sada..
 
Umorni, ali zadovoljni: Žurka povodom završetka snimanja druge sezone serije "Državni službenik”

Ekipa popularnog špijunskog trilera organizovala je žurku povodom završetka snimanja druge sezone. I temom i produkcijom smo otišli korak dalje - kaže reditelj Ivan Živković

drzavni-skender (2)_620x0.jpg


POSLEDNjA klapa pala je na snimanju druge sezone domaće kriminalističke serije "Državni službenik", koju će gledaoci moći da prate na kanalu "Superstar TV". Tim povodom ekipa popularnog špijunskog trilera organizovala je žurku.




Među zvanicama bili su glavni akteri serije Milan Marić, Marta Bjelica, Andrej Šepetkovski, Marko Baćović... Od “pojačanja” glumačke ekipe u novoj sezoni pojavili su se Nikola Rakočević, Dubravka Stojanović Glid i Petar Benčina, koji je došao sa suprugom Tamarom Dragičević i bratom Igorom Benčinom.



Autor projekta je Predrag Gaga Antonijević, scenario ponovo potpisuje Dimitrije Vojnov, a za režiju su bili zaduženi Miroslav Lekić i Ivan Živković.



- Snimanje je završeno 19. februara i uvek je lep osećaj kada se neki, koliko god ga voleli, veliki i težak posao završi. Svi smo veoma zadovoljni i malo umorni, ali nastavljamo sa montažom. Planiramo da, kao i prošle sezone, napravimo dvanaest epizoda, s tim da će prva biti dvostruka - otkriva Ivan Živković.



Nastavak uzbudljive priče o agentima tajne službe snimana je od novembra 2019. u Beogradu, Pančevu, Inđiji, Zrenjaninu... U prvoj sezoni gledaoci su videli teroriste, bombaše i mnogo akcije, koja neće izostati ni u sledećoj. U nastavku zapleta, uz mnogo obrta, biće obrađene teme sajber-kriminala, IT tehnologije i uticaja društvenih mreža na javno mnjenje.



- Smatram da smo uspeli da napravimo izuzetno ozbiljnu, atraktivnu i izrazom potpuno novu sezonu serije, što je izuzetno retko u našim okolnostima. Prema ličnom iskustvu, ovo je prvi put da smo potpuno pomerili priču i došli do poznatog, a sasvim drugačijeg izraza što mislim da će publici prijati. Tema je diktirala izraz, a reč je o visoko-tehnološkom sajber “ratu” , lažnim vestina i politici. Sve ono što je planetarno aktuelno, ali je smešteno u naše okolnosti. Mislim da smo ne samo temom nego i režijom i produkcijom otišli za korak dalje - dodaje Živković.

zivkovic.jpg


Proslava završetka još jednog projekta uz živu svirku trajla je do kasno. Malo pre ponoći izneta je i torta koju je isekao glavni junak “Državnog službenika” Milan Marić.
 
igor.jpg


- Ovo je mogla da bude jedna tipična žanrovaka krimi serija, ali smo se usudili da otvorimo i dramski, čak u dobrom značenju melodramatični nivo. Zato se mnogo pažnje posvećuje odnosu mog lika Lazara i njegove supruge Ane, koja je sve smo ne ono što je mislio da jeste - objašnjava Matić. -Pitanje druge sezone, uz sve triler zaplete, jeste šta se Lazaru dogodilo. On ne samo da shvata da ga supruga špijunira, već nešto mnogo gore: da se osoba sa kojom živi i ima porodicu sve vreme lažno predstavlja. Lazar ne zna kako Ani da veruje, i ako zna šta posao u tajnoj službi nosi. Lazar pokušava da ostane deo porodice, ali i nije njen deo. Bori se sa pitanjem da li može preći partneru preko takve stvari. Da li može da povrati poverenje ili je sve nepovratno uništeno. Takođe, i na poslu je doživeo izdaju. Na dva najvažnija životna polja ostaje bez ičega i kreće, ne od nule, nego iz minusa.

maric.jpg
 

Back
Top