Quantcast

„Državni službenik“ – nova domaća serija na SUPERSTAR TV

Poruka
2.078
Znači da Bija radi još opasnije stvari nego ovi u seriji...zanimljivo Nenade zanimljivo!

Безбедносно-информативна агенција (скраћено БИА) је обавештајна служба Републике Србије, задужена за прикупљање и анализу информација од значаја за безбедност Србије (организовани криминал, тероризам) и редовно подношење тих података надлежним државним органима на увид.
Делокруг рада Безбедносно-информативне агенције обухвата контраобавештајне послове, обавештајне послове и друге послове безбедности. Установљена је 2002, а седиште јој се налази у улици Краљице Ане у Београду. Претходник БИА била је СДБ (Служба државне безбедности), обавештајна служба Републике Србије до 2002. године.
 

Sotir zvani djubre

Veoma poznat
Poruka
13.683
Pogazio sam rec , odgledao epizode po poslednje ... Serija je solidna.

PET mi je bolja za 10%
Drago mi je da si sposoban da promenis misljenje javno i priznas losu procenu. To je dobra osobina. ;)

Meni je gluma dosta dobra i uverljiva, kao i rezija, ali scenario je upitan.... Mislim on drzi paznju, ima tu i dinamike i svega, ali pitanje je da li je nasa sluzba toliko sposobna i da li ima koliko toliko odresene ruke da dela, ili je sve u rukama stranaca..... A opet s druge strane, ne deluje mi nerealno da se mozda i bakcu sa nekim vehabijama i migrantima i da namestaju izbore u nekim marginalnim patriotskim strankama.....
 
Top