peleplay
Aktivan član
- Poruka
- 1.323
Da li mislite da su pogodni i da je bolje odmoriti ranije pa ih kasnije nadoknadjivati? :? Uzgred ziveli sve dok ne budemo morali da ih sve odradjujemo! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maral86va:ja bas volim ne radne dane mislim bila bi luda da ne volim ali jeste frka kad moras da ih odradis,sigurno znam da mi je sledeca nedelja radna ali verovatno ce casovi biti bar malo kraci, ziveo letnji raspust![]()
lapsuspeleplay:maral86va:ja bas volim ne radne dane mislim bila bi luda da ne volim ali jeste frka kad moras da ih odradis,sigurno znam da mi je sledeca nedelja radna ali verovatno ce casovi biti bar malo kraci, ziveo letnji raspust![]()
neradne = neradne
maral86va:lapsuspeleplay:maral86va:ja bas volim ne radne dane mislim bila bi luda da ne volim ali jeste frka kad moras da ih odradis,sigurno znam da mi je sledeca nedelja radna ali verovatno ce casovi biti bar malo kraci, ziveo letnji raspust![]()
neradne = neradne
Potencijalna djubretarka:Najbolje je otici kod lekara,lagati da te bole stomak ili glava i da imas proliv pa onda dobiti opravdanje za 5 dana i lepo ko covek ostati kuci ili se folirati da ides u skolu svaki od tih dana(sadrzaj torbe po zelji)a ici gde i raditi sta hoces-tako ces na odradjivanja subotom ici odmoran i raspolozen sto ces videti drustvo koje nisi uspesno ubedio/la da ti se pridruzi u opravdanom(ali OPRAVDANOM lekarskim opravdanjem)izostajanju!