Kad bi se organizovao referendum za obnovu SCG/SRJ, za koju opciju biste glasali? Da li podržali ponovno ujedinjenje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi se organizovao referendum za obnovu SCG/SRJ, za koju opciju biste glasali? Da li podržali ponovno ujedinjenje?
Greskom glasao ne .
Ponovo sa bracom !!!
vidi se da si homoljac.
И ТЕБИ ДА СИ , БАШ ОНО , "ПРАВИ СРБИН"!!!
ako bi se ponovo napravila zajednica mislim da bi to bila otvorena agresija crne gore prema srbiji sto bi srbiji dalo sjajnu mogucnost da se otrese tadica i da se srbija oruzano suprostavi agresoru.
Ja sam za zajednicu CG i Albanije, svakako je to jedan narod.
A ti ces i dalje da budes uvaljen u fotelji sa sve baustelskim odijelom... Zdimio si 1000 km od kuce pa sad cmizdris sto bi srbi trebali cinit... Tuga i cemer!!!!
Za!....
Fuj, nesto najodvratnije.
Hvala bogu pa je ta nesrecna epizoda zavrsena.
Uostalom bilo kakve veze sa banana republikama tipa Crne Gore kvari ionako poljuljan ugled Srbije.
Немој ми заборављаш онај ПРИДЕВ!!!Ali bi se zvala normalno kao što treba... Kratko i jasno... Srbija...
Зајдница не
Једна држава унитарна да
Немој ми заборављаш онај ПРИДЕВ!!!
Не бој се Ти ништа Србија је излазила и на три мора.Glasao sam ''da'' jer ne zelim da ostanete bez mora
Не бој се Ти ништа Србија је излазила и на три мора.