gost 304153
Primećen član
- Poruka
- 822
Да ли сматрате да сви Срби требају да имају могућност да добију бесплатно држављанство Р. Србије?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли сматрате да сви Срби требају да имају могућност да добију бесплатно држављанство Р. Србије?
Не. Само ако су рођени у Србији.
Kakva glupost,ja sam rodjena u Nemackoj,a nemam njihovo drzavljanstvo niti imam prava na njega!Roditelji su mi Srbi,a gde mi se mati zatekla u trenutku mog rodjenja je Americka glupost!
Не. Само ако су рођени у Србији.
Наравно, под условом да особа живи у Србији после рођења.
У ствари, ишао бих тако далеко да не бих дозволио стицање држављанства осим ако особа није рођена и наставила да живи у Србији. Нешто као јапанско држављанство.
Svaki Srbin treba da ima pravo na drzavljanstvo Srbije..uz dokaz da je Srbin naravno....pravo glasa je nesto drugo.
Дакле, нас из Босне, Црне Горе, Хрватске( којима је подшка Србије у било ком виду неопходна) треба отјерати у п.м? Ја сам данас предао за држављанство, па ме надахну да поставим овиу тему.
Дакле, нас из Босне, Црне Горе, Хрватске( којима је подшка Србије у било ком виду неопходна) треба отјерати у п.м? Ја сам данас предао за држављанство, па ме надахну да поставим овиу тему.
Требају да добију поготово сви из региона тако Србија најбоље заштитила СРБЕ
Добро, данас сам видио процедуру за добијање држављанства. мало је претјерана. Требао сам на челу написати да сам Србин.
Извини, због чега би ти имао иста права као и ја који сам рођен овде? Када територија на којој живиш буде део Србије или у савезу са Србијом, онда не видим проблем да добијеш држављанство. Да ли би Босна дала мени држављанство зато што сам Србин, а Срби су конститутивни народ у Босни колико знам. Да ли би ми Црна Гора дала држављанство? А Хрватска?
Добро, данас сам видио процедуру за добијање држављанства. мало је претјерана. Требао сам на челу написати да сам Србин.
Шта ми треба за држављанство и колико пара се плаћа све. Имам доказ да сам Србин па да им покажем.
Знам да у ЦГ сваки Хрват има Хрватско, Албанац Албанско тј имају двојна а нама Србима забрањеноДа си Хрват из Србије или БиХ добио би хрватско држављанство.
Pa da , al samo po pitanju državljanstva , inače ne .Дакле, нас из Босне, Црне Горе, Хрватске( којима је подшка Србије у било ком виду неопходна) треба отјерати у п.м? Ја сам данас предао за држављанство, па ме надахну да поставим овиу тему.
Да си Хрват из Србије или БиХ добио би хрватско држављанство.
Свеједно. Живиш у другој држави, ниси рођен у Србији, тамо плаћаш порез, тамо служиш војску.
Не кажем да тај проблем треба некако решити, али не држављанством.
Могу разни фудбалери и манекенке а Срби не могу. СРАМОТА
Krstenica i rodni list bi trebali biti dovoljni...