Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 43.622
Odlucio sam da ne pusim.
Može da prođe , ne truješ ljude oko sebe, i daješ dobar primer.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlucio sam da ne pusim.
Sta ce Slovencima?Mislis da su ludi za Natom ali ako hoces vece plate ,to je to trziste,Ta liga koju treba da igramo,
Evo teksta drzava gde je prosecna plata veca od 3000evra,
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2019&mm=01&dd=12&nav_id=1492161
Ali to su sve zemlje u Nato paktu a mi gde cemo?
Sta ce Slovencima?Mislis da su ludi za Natom ali ako hoces vece plate ,to je to trziste,Ta liga koju treba da igramo,
I? Šta si ti uradio da lično promeniš taj mentalitet? Ne mora biti veliko, sitnica.
- - - - - - - - - -
Tako je i bilo slično do 19 veka pa su se počeli udruživati i završilo se u dva velika pokolja u 20 veku .
Ne mesaj vlast sa geopolitickim polozajem Srbije.
Ja mislim da je najbolje da se EU pretvori u super drzavu, veliku imperiju, da se sve izmesa i da se formira jedna vlada, a da se nacionalne vlade spuste na nivo autonomija. Da se sve to pan evropski plasira kroz skolstvo i medije. Da se najostrije vesanjem kaznjavaju nacionalizmi....
Mahatma Gandi je bio nacionalista. To znači da bi ti pobio ljude poput Gandija.
U linku ove teme spomenute su najbogatije zemlje sa 3000 eura prihoda Luxemburg (nekadašnja poreska oaza manja od pola Beograda) i Danska , a
najjača druga liga sa 2500 eura su Švedska, Finska i Irska koja ni jedna nije članica NATO, Zanimljiva je i činjenica da su baš u Irskoj postavile svoje
filiale za EU velike i jake Američke firme. Kvalitet života međutim ne ovisi samo od plata pa verujem da je u Srbiji ipak bolji od nekoliko država članica.
Evo teksta drzava gde je prosecna plata veca od 3000evra,
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2019&mm=01&dd=12&nav_id=1492161
Ali to su sve zemlje u Nato paktu a mi gde cemo?
Pa i mi bi na gazdino korito samo nas gazda ne pušta.
Hoće da nam prvo postavi brnjicu pre nego što počne da nas tovi.