Države blagostanja:U ovim evropskim zemljama plate prelaze 3.000 evra

A ti hoces da ide i tebi (zavidan si)? Ne mere, crno-crveni ima da te oderu i nabiju na kolac, ako pleletis. Mada, jednom izdajnik (sto jesi), uvek izdajnik! :mrgreen:

_nobody_

Ne mesaj vlast sa geopolitickim polozajem Srbije.

Ja mislim da je najbolje da se EU pretvori u super drzavu, veliku imperiju, da se sve izmesa i da se formira jedna vlada, a da se nacionalne vlade spuste na nivo autonomija. Da se sve to pan evropski plasira kroz skolstvo i medije. Da se najostrije vesanjem kaznjavaju nacionalizmi... recimo ustase, cetnici, nacisti, fasisti, teroristi.

Napraviti veliku EU sa centrom u Briselu i izmesati stanovnistvo. Dati samo hriscanski karakter.

Nije , sa mentalitetom jeste. Zato je ovde uvek ovako.

I? Šta si ti uradio da lično promeniš taj mentalitet? Ne mora biti veliko, sitnica.

- - - - - - - - - -

Ne mesaj vlast sa geopolitickim polozajem Srbije.

Ja mislim da je najbolje da se EU pretvori u super drzavu, veliku imperiju, da se sve izmesa i da se formira jedna vlada, a da se nacionalne vlade spuste na nivo autonomija. Da se sve to pan evropski plasira kroz skolstvo i medije. Da se najostrije vesanjem kaznjavaju nacionalizmi... recimo ustase, cetnici, nacisti, fasisti, teroristi.

Napraviti veliku EU sa centrom u Briselu i izmesati stanovnistvo. Dati samo hriscanski karakter.

Tako je i bilo slično do 19 veka pa su se počeli udruživati i završilo se u dva velika pokolja u 20 veku .

I? Šta si ti uradio da lično promeniš taj mentalitet? Ne mora biti veliko, sitnica.

- - - - - - - - - -

Tako je i bilo slično do 19 veka pa su se počeli udruživati i završilo se u dva velika pokolja u 20 veku .

Заборавио си Наполеона.

Никада Немци неће престати да буду Немци, нити Французи да буду Французи.

I Bulgaria je u NATO, eno i Cro pa odose 500 000 ustasa trajno.

Pa odose. Znas zasto ,zato sto Nemci odlaze u USA i ostavljaju prazan prostor,Kao sto je i Jokic otisao u NBA a nije u CSKA, Nama je sad san npr, Slovenija i 1000 evra a tim Slovencima Luksenburg i 3000evra,a njima opet USA kao ideal postovanja coveka, To su ti ti stepenici koji se retko preskacu ,osim ovog Jokica koga gledam nocima i koji je svojim talentom sve to ispreskakao .

I Bulgaria je u NATO, eno i Cro pa odose 500 000 ustasa trajno.

I Rumuni, pa im cveta cvece...

Kako mali Djokica zamislja:

Udjem u NATO i EU i odma' imam mercedes i platu od 3500 EUR, jes' da ne znam za sta posto nemam pojma nista pametno da radim, ali eto, bice tako.

Nit' se razmislja ko ce to da plati, ni za sta ce da plati, ni zasto da plati. Nit' se zna osnovno pravilo kapitalizma - profit i zarada, a ne deljenje plata unaokolo. Pa se onda soknu kad im stave pelene i plate ih 200 EUR za 12 sati rada, uz 10 dana godisnjeg odmora.
I uz to im uzmu Kosovo, i jos hoce da im uzmu i Medvedju, Bujanovac i Presevo, uz tendenciju da im uzmu i Vojvodinu.
Da ne pominjemo sad pobijene sirom ex-Yu.

Ne znas da li da ih zalis ili bijes.

Poslednja izmena:

Back