nisliya Iskusan Poruka 6.510 23.04.2008. u 19:48 - Drzava #26 Strela: QQ ***** Па ти стварно немаш смисла за хумор. Жао ми је. Kliknite za proširenje... ma imam ja smisla za humor, nego sam mislio da ti nemas smisla za uredjenje drzave8) mada, sto da ne? ja bih recimo legalizovao javno spaljivanje djavoljih sledbenika
Strela: QQ ***** Па ти стварно немаш смисла за хумор. Жао ми је. Kliknite za proširenje... ma imam ja smisla za humor, nego sam mislio da ti nemas smisla za uredjenje drzave8) mada, sto da ne? ja bih recimo legalizovao javno spaljivanje djavoljih sledbenika
Strela Elita Poruka 17.244 23.04.2008. u 22:14 - Drzava #27 Југ је чудо... Изгледа да нам ни хумор није исти...
Torrente-Bgd Domaćin Banovan Poruka 3.335 23.04.2008. u 22:48 - Drzava #28 Strela: Ма ти блејачи из кафића то су ти политичари и деца политичара, барем овде код мене у силиконској долини... Иначе, ни твој предлог није лош... Kliknite za proširenje... A pa moji predlozi su uvek dobri
Strela: Ма ти блејачи из кафића то су ти политичари и деца политичара, барем овде код мене у силиконској долини... Иначе, ни твој предлог није лош... Kliknite za proširenje... A pa moji predlozi su uvek dobri
nisliya Iskusan Poruka 6.510 23.04.2008. u 22:53 - Drzava #29 Strela: Југ је чудо... Изгледа да нам ни хумор није исти... Kliknite za proširenje... ni uredjenje