Država "udara" na jutjubere, influensere i sve druge koji imaju bilo kakav prihod iz inostranstva: Platite sami porez pre pokretanja postupka

Mislim da nije tako, jer je u jednom trenutku rečeno da se "umetnici" računaju sa 43%. Ne znam kako PIO reaguje na PayPal klasični Invoice ili bilo koji Invoice koji si poslao poslodavcu/klijentu (kako god ga zvali).
ПИО или Пореска управа?
 
brate slatki, meni je neverovatno da posle 6 meseci borbe koja je bila totalno nestranacka i totalno bez moljakanja bilo koga, par debila koji su zaradjivali toliko da sad imaju desetogodisnje rate od 500 i vise evra a nijednom im nije palo na pamet da ce za te cifre neko nekad reci - alo, dje je porez, sad ti debili hoce da im neko sve oprosti pa ce da moljakaju vucica. povraca mi se.

bukvalno je postignuto maksimalno u ovoj situaciji, vise nego sto je iko mogao da pretpostavi u oktobru prosle godine
Slažem se. Ovo je maksimum kada je reč o prethodnom periodu.
 
Realno, toliko su mogli od jednog malog poslića da uzmu za par dana. Kapiram da ima i onih koji ili nisu jurili puno projekata ili se nisu snašli, ali veliki deo frilensera može lepo da zarađuje, kad bi nas pustili da radimo po principu država u okruženju.

Нема шансе.

Дахије су изнајмиле порезе од окупатора !

Суверенитет и слобода се без крви не решава.
 
Nije to problem, plaćali bi i mi firlenseri da nas je država priznala ividela i dala nam uputstva kako da radimo i plaćamo poreze. Ovde je glavni problem to što PIO nije radio svoj posao, dug je nastao zbog njih (da sad ne pišemo o silnim primerima gde su ljudi plaćali kako su im rekli u PIO i uradili sve naopačke).
Nije isto plaćatai mesečno i kad ti sve to nabace nakon 6 ili 7 godina.
Pa ne šalju oni račun, nego je bila tvoja dužnost da plaćaš dug društvu zadnjih 60 meseci.
 
Cuj strana pravde a nece da plati svoj fair share .

Шта је праведно у дахијском и паразитском систему?

Све је о камуфлажа вршилаца моћи и замајавање фриленсера (уствари свих грађана)

Јел може неко да разуме, да право, правда и правичност не постоји без слободе и суверенитета.
 

Back
Top