Ствар је проста, ако будем морао платићу. Али како ствари стоје, увек ће у cyber простору бити места где дебили неће моћи да ми отимају новац за своје службене аутомобиле, виле и станове.
Ако крену да ми тркељишу примања са WU, како рекох, рећи ћу да ми шаљу тетке и тече, ако то не буде ишло отворићу нерезидентни рачун у другој земљи, ако спроведу оно што закон каже, да податке о том рачуну морам да доставим НБС, прећи ћу на биткоин, за то ће им требати БИА да ме провале. Неће им се исплатити да се прегањају, и онда ће морати да повећају порезе овима што продају дрва као Пивосок, јер јбг, дрва кад сечеш то се види и чује, дрва кад транспортујеш чека мурија на путу, то им је лакше изводљиво него јурњава по нету, а о томе да ће тешко моћи да спроведу опорезивање кад физичко лице шаље новац као поклон физичком лицу да и не причамо. Поготово ако примаш у иностранству, као што раде нпр. мигранти.
И онда ће дебели крмци из канцеларија и разни шљам који је навикао да се шлихта и да ништа не ради а да добра плата иде морати да крене нешто да ради, а не да живи од пореза оних који раде и стварају-