Država pomaže organizaciju LGBT manifestacije

Hallooo

Primećen član
Poruka
649
Udruženja "Gej strejt alijansa" i "Labris" dobila su iz budžeta oko dva miliona dinara za "Dane ponosa", koji će se održati poslednje nedelje juna u Beogradu

BEOGRADSKA LGBT udruženja "Gej strejt alijansa" i "Labris" dobila su iz budžeta oko dva miliona dinara za "Dane ponosa", koji će se održati poslednje nedelje juna u Beogradu. Reč je o posebnoj manifestaciji, koja nema nikakve veze sa oktobarskom "Paradom ponosa".

Kako se može videti na sajtu Uprave za ljudska i manjinska prava, na konkursu koji je Uprava raspisala za jun, a u okviru programa "Kalendar ljudskih i manjinskih prava za 2012", učestvovala su četiri udruženja: "Gej strejt alijansa", "Labris", Udruženje za celijakliju (sva tri iz Beograda) i "Antikrizni centar" iz Leskovca.

Novac je odobren "Gej strejt alijansi" za projekat "Zajedno za jednakost", u iznosu 1.300.060 dinara, i "Labrisu" za projekat "LGBT mladi", u iznosu 669.962 dinara.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...Drzava-pomaze-organizaciju-LGBT-manifestacije

Kada je ovoliko izvodvojeno novca samo za obelezavanja tog nekog "Dana ponosa", mogu misliti o kolikim sredstvima se radi koja izdvajaju za samu "Paradu ponosa", koja ce ove godine trajati 8 dana.

A narod neka placa porez...
 

Back
Top