lapsi
Elita
- Poruka
- 17.882
Nisam. Držim se one: Pametniji popušta!Predala se![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam. Držim se one: Pametniji popušta!Predala se![]()

Ovo sad?Najbolje je bezvlašće![]()
Da..Ovo sad?
Nemam osjećaj kada treba da se zaustavim. Bojim se da ne eliminišem nekoga.Da..
ako si dovoljno jaka i jača od drugih, možeš raditi šta ti se ćefne i.. nikom ništa.![]()
Što samo potvrdjuje naslove temeNemam osjećaj kada treba da se zaustavim. Bojim se da ne eliminišem nekoga.

Potvrdio si i ti ono u što sam sumnjala.Što samo potvrdjuje naslove teme![]()

Ovo je već opasna situacijaNemam osjećaj kada treba da se zaustavim. Bojim se da ne eliminišem nekoga.

Stalno se prevrće istorija, ističe teško stečena sloboda, nabrajaju silni junaci....a vamo, šipak!
Narod bez cilja, poštenja, osjećaja za pravdu, solidarnost, ljubav prema čovjeku, prema istini i na kraju krajeva težnja normalnom životu.
Imam ja do penzije joooos...Sada si u fazi kritičara postojećeg.
Proći će još neko vreme i doći ćeš u fazu graditelja tog svog sveta koji si zamislila i koji si ovde nagovestila.
Krajnja faza je penzija.
Mnogo je lepo biti penzioner, vratiti se na džeparac koji ti ovog puta daje država ...
A ti, samo moliš Boga da potraje![]()

неуспоредиво са данасMrtvo more , danga i vodja
Sve imamo
Studenti su zatalasali i nadam se da cemo postati ljudi
у пемзији се пемзијаImam ja do penzije joooos...
A ni tu nije kraj života. Mislim da će dobro zdravlje i dalje da me služi. I u penziji se voli i troše se pare.![]()
I na Krsti se krsti.у пемзији се пемзија
не, није духовито него је такоI na Krsti se krsti.
Ovo trebalo biti duhovito?
Dobro, ali nemoj više!не, није духовито него је тако
није битно
на крсти се не крсти, звучи глупо стварно
крста не дефинише никога а пемзија дефинише многе
Ako ćeš da napraviš brvnaru na vrh Jahorine, Romanije ( ili već na nekoji sličnoj lokaciiji ) i da se odrekneš struje, tekuće vode i sl možeš. Inače ne.Ne kažem da je lako, ali nije ni nemoguće. Snagom volje i vizije vrlo moguće.
Ja imam kućicu na takvom mjestu. Mali potok u blizini i izvor pitke vode. Šuma i livade.Ako ćeš da napraviš brvnaru na vrh Jahorine, Romanije ( ili već na nekoji sličnoj lokaciiji ) i da se odrekneš struje, tekuće vode i sl možeš. Inače ne.
Naravno da nije, eto npr. Sarajevo je živ primer.Stalno se prevrće istorija, ističe teško stečena sloboda, nabrajaju silni junaci....a vamo, šipak!
Narod bez cilja, poštenja, osjećaja za pravdu, solidarnost, ljubav prema čovjeku, prema istini i na kraju krajeva težnja normalnom životu!
Priča se, raspravlja, zaključuje, opredjeljuje, glasa, protestuje i laže! Sve je laž. I narod je laž. Brojka na papiru i slobodno kretanje u zatvoru zvanom država! Imaju četiri zida, dva ili tri obroka i kiblu. Prošetaju se, porazgovaraju, udahnu malo svježeg vazduha i nazad u ćeliju.
Ne odlučuju ništa, ne pitaju se ništa, ništa i ne znaju ili neće da znaju, lakše je tako!
Dali su im malo praznika, zastave da mašu kao budale, lažni osjećaj pripadnosti, malo sitniša za potkusurivanje Dobro rade za malo para i krivo misle za sve pare ovoga svijeta.
I onda misle da imaju državu!
Nemaju ništa, a to ništa slave na sav glas! Spremni su i da poginu za ništa, što je već viđeno!
Neki tajni centar upravlja svima.
Svi su izvrgnuti ruglu.Svi su roblje. Svi vrijeđaju svakoga, a vrijeđaju se i među sobom.
Dokle će ovaj narod ,,padati,, na iste fore?!
Ćacilend ne čini onih desetak razapetih šatora na ulici, Ćacilend je mnogo veći i niko se ne usuđuje javno mu iscrtati granice.
Zamišljam. Počnimo od “BiH”.Zamisli da nema država
i nije tako teško
nema ništa za ubiti ili umrijeti
i nema vjere također
zamisli da svi ljudi
žive u miru
Stalno se prevrće istorija, ističe teško stečena sloboda, nabrajaju silni junaci....a vamo, šipak!
Narod bez cilja, poštenja, osjećaja za pravdu, solidarnost, ljubav prema čovjeku, prema istini i na kraju krajeva težnja normalnom životu!
Ja nisam. Sirotinja je u prvim redovima ispred Vučića. Samo još nije spoznala kolika je sirotinja.Kako je to dosadno ...
Ti si iz neke sirotinje ?
Ja nisam. Sirotinja je u prvim redovima ispred Vučića. Samo još nije spoznala kolika je sirotinja.
Priča se, raspravlja, zaključuje, opredjeljuje, glasa, protestuje i laže! Sve je laž. I narod je laž. Brojka na papiru i slobodno kretanje u zatvoru zvanom država! Imaju četiri zida, dva ili tri obroka i kiblu. Prošetaju se, porazgovaraju, udahnu malo svježeg vazduha i nazad u ćeliju.
Ne odlučuju ništa, ne pitaju se ništa, ništa i ne znaju ili neće da znaju, lakše je tako!
Dali su im malo praznika, zastave da mašu kao budale, lažni osjećaj pripadnosti, malo sitniša za potkusurivanje Dobro rade za malo para i krivo misle za sve pare ovoga svijeta.
I onda misle da imaju državu!
Nemaju ništa, a to ništa slave na sav glas! Spremni su i da poginu za ništa, što je već viđeno!
Neki tajni centar upravlja svima.
Svi su izvrgnuti ruglu.Svi su roblje. Svi vrijeđaju svakoga, a vrijeđaju se i među sobom.
Dokle će ovaj narod ,,padati,, na iste fore?!
Ćacilend ne čini onih desetak razapetih šatora na ulici, Ćacilend je mnogo veći i niko se ne usuđuje javno mu iscrtati granice.
Ja nisam. Sirotinja je u prvim redovima ispred Vučića. Samo još nije spoznala kolika je sirotinja.

A ti mentalna sirotinja!Јеси, титоистичка сиротиња...![]()