Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 40.088
Na tv kanalima na nacionalom frekvencijom u Srbiji, mnogi cuveni politicki analiticari - Seselj, Sima Spasic, Bokan.. dobijaju prostor da kazu kako Bosna nije nikakva drzava, i da ce se raspasti sutra, tj prekosutra..., a takodje i na forumu postoje jos cuveniji politicki analiticari koji takodje imaju vizije da ce se Bosna raspasti u ovom milenijumu, ili mozda sledecem...
Drzava Bosna i Hercegovina stvorena voljom naroda, i iz rata izasla kao priznata i suverena drzava !!!!
Referendum je odrzan u Bosni i Hercegovini, gde je vecina glasala za samostalnu drzavu.
Bosna je prva priznata od pravoslavne Bugarske , a ubrzo su je priznala Kina, Rusija i Indija.
Bosna drzava ravnopravnih gradjana Mulslimana, Srba i Hrvata.
Da se svi u Bosni priznali ono sta je vecina izglasala na referendumu, ne bi ni nilo rata, niti bi bilo zlocina.
Posle teskog rata, Bosna je konacno izasla kao pobednik, kao priznata, suverana i clanica UN, i gradi svoj put.
Medjutim jos uvek su prisutni ratni huskaci sa Informera, Pinka, Hepija...koji hoce da prizovu novi rata u Bosni....
Dodik koji preti sa referendumom ( a nikako da ga raspise, a ko bi i ga i priznao ? )
Prema tome Bosna i Hercegovina ostaje jedinstvena drzava, a sve bajke o nekom njenom raspadu ostaju bajke.
https://www.google.com/url?sa=t&rct...usg=AOvVaw2saQWTKTEs80enlne0rzJ_&opi=89978449
Da te volim, dusa zna
draga moja BiH
ispod behar gradova
huce Bosna i Neretva
Una Drinu doziva
preko vjecnih planina
tu su nasa ognjista
sto put krvlju placena
Digni se iz pepela
kao sto put do sada
sad s mirisom ljiljana
ljubavi moja
Ispod Save do mora
puno boli, puno sna
svakoj majci srce zna
sevdah se od tuge tka
Zemljo mojih djedova
dok je tvojih sinova
ti ces biti prkosna
slobodna i ponosna
zemljo nasih djedova
Ref. 2x
Bosno i Hercegovino
nasa domovino
Drzava Bosna i Hercegovina stvorena voljom naroda, i iz rata izasla kao priznata i suverena drzava !!!!
Referendum je odrzan u Bosni i Hercegovini, gde je vecina glasala za samostalnu drzavu.
Bosna je prva priznata od pravoslavne Bugarske , a ubrzo su je priznala Kina, Rusija i Indija.
Bosna drzava ravnopravnih gradjana Mulslimana, Srba i Hrvata.
Da se svi u Bosni priznali ono sta je vecina izglasala na referendumu, ne bi ni nilo rata, niti bi bilo zlocina.
Posle teskog rata, Bosna je konacno izasla kao pobednik, kao priznata, suverana i clanica UN, i gradi svoj put.
Medjutim jos uvek su prisutni ratni huskaci sa Informera, Pinka, Hepija...koji hoce da prizovu novi rata u Bosni....
Dodik koji preti sa referendumom ( a nikako da ga raspise, a ko bi i ga i priznao ? )
Prema tome Bosna i Hercegovina ostaje jedinstvena drzava, a sve bajke o nekom njenom raspadu ostaju bajke.
Lista zemalja koje su priznale Bosnu i Hercegovinu i ...
https://www.google.com/url?sa=t&rct...usg=AOvVaw2saQWTKTEs80enlne0rzJ_&opi=89978449
Dragoj mojoj BiH
Da te volim, dusa zna
draga moja BiH
ispod behar gradova
huce Bosna i Neretva
Una Drinu doziva
preko vjecnih planina
tu su nasa ognjista
sto put krvlju placena
Digni se iz pepela
kao sto put do sada
sad s mirisom ljiljana