комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to kazu ti tvoji englezi u knjizi
Лаж о томе да је Иву Лолу Рибара убио Тито су измислиле усташе у емиграцији и лансирале то у својим новинама; ти сам знаш зашто се користиш усташким лажима.
Ахам. А зашто нека "патриотска" организација није на двасетогодишњицу убиства гардистапротествовала тражећи одговор државе о томе ко је и зашто убио гардисте?Pogledajte prilog 1621276Žena u crnom sijede kraj mene,
odjednom srce presta da vene,
pijanu dušu riječima takla
“Ajd podji za mnom iz ovog pakla (2x)
Molim i drugi put…
da te idiotkinje znaju pravu istinu ne bi ni izasle na ulicu, sto je dokaz da idioti i trebaju zapadu samo da bi stalno dizali tenzije, a te debilke ne mogu da dignu tenziju ni kad rane golubove a kamoli kada "protestuju"Ахам. А зашто нека "патриотска" организација није на двасетогодишњицу убиства гардистапротествовала тражећи одговор државе о томе ко је и зашто убио гардисте?
Треба ли можда да верујем у оно шта су о погибији народног хероја Ива Лола Рибара шездесетих у Аустралији написале усташе из Hrvatskog revolucionarnog bratstva?jel to kazu ti tvoji englezi u knjizi![]()
pokvareni gramofon pa preskace na istoj brazdi. ustase pa ustaseТреба ли можда да верујем у оно шта су о погибији народног хероја Ива Лола Рибара шездесетих у Аустралији написале усташе из Hrvatskog revolucionarnog bratstva?
Бла бла трућ.da te idiotkinje znaju pravu istinu ne bi ni izasle na ulicu, sto je dokaz da idioti i trebaju zapadu samo da bi stalno dizali tenzije, a te debilke ne mogu da dignu tenziju ni kad rane golubove a kamoli kada "protestuju"![]()
reko', pa da ponovim.Бла бла трућ.
Ево ја ћу ти кажеш зашто ниједна "патриотска" организација није јуче протествовала. Дежурне "патриоте" нису протествовале поводом 20 година ћутње државе о убиству гардиста зато што су сисе које су у 99% случајева сарадници службе, полицијски доушници и ботови режима.
hvalaАхам. А зашто нека "патриотска" организација није на двасетогодишњицу убиства гардистапротествовала тражећи одговор државе о томе ко је и зашто убио гардисте?
Jeste i artu di tu iz star worsa se čuvao tamoДа, као и Доктор Дабић. Нису их чували четници на Романији већ их је удба крила у Београду.