"Држава 20 година ћути, вређа достојанство жртава": Жене у црном траже да се обелодани истина о убиству гардиста у Топчидеру

opalac sad sam i ustasa :lol:
Лаж о томе да је Иву Лолу Рибара убио Тито су измислиле усташе у емиграцији и лансирали су то у својим новинама; ти сам знаш зашто се користиш усташким лажима.

IMG_9515.jpeg
Žena u crnom sijede kraj mene,
odjednom srce presta da vene,
pijanu dušu riječima takla
“Ajd podji za mnom iz ovog pakla (2x)

Molim i drugi put…

Лаж о томе да је Иву Лолу Рибара убио Тито су измислиле усташе у емиграцији и лансирале то у својим новинама; ти сам знаш зашто се користиш усташким лажима.
jel to kazu ti tvoji englezi u knjizi :lol:

koji su prodali sve i svakog :lol:

jos da znas kakvu su mu ulogu, bas englezi namenili posle ww2, mozda bi razumeo razmere odluke klike koju sam pomenuo.

Pogledajte prilog 1621276Žena u crnom sijede kraj mene,
odjednom srce presta da vene,
pijanu dušu riječima takla
“Ajd podji za mnom iz ovog pakla (2x)

Molim i drugi put…
Ахам. А зашто нека "патриотска" организација није на двасетогодишњицу убиства гардистапротествовала тражећи одговор државе о томе ко је и зашто убио гардисте?

Ахам. А зашто нека "патриотска" организација није на двасетогодишњицу убиства гардистапротествовала тражећи одговор државе о томе ко је и зашто убио гардисте?
da te idiotkinje znaju pravu istinu ne bi ni izasle na ulicu, sto je dokaz da idioti i trebaju zapadu samo da bi stalno dizali tenzije, a te debilke ne mogu da dignu tenziju ni kad rane golubove a kamoli kada "protestuju" :rotf:

jel to kazu ti tvoji englezi u knjizi :lol:
Треба ли можда да верујем у оно шта су о погибији народног хероја Ива Лола Рибара шездесетих у Аустралији написале усташе из Hrvatskog revolucionarnog bratstva?

Треба ли можда да верујем у оно шта су о погибији народног хероја Ива Лола Рибара шездесетих у Аустралији написале усташе из Hrvatskog revolucionarnog bratstva?
pokvareni gramofon pa preskace na istoj brazdi. ustase pa ustase :hahaha:

reko ja da ti o istoriji znas samo ono sto procitas na netu. jel znas koja je uloga forin ofisa bila u vezi lole, al nemo mi samo citiras sa neta meklejna ? :rotf:

da te idiotkinje znaju pravu istinu ne bi ni izasle na ulicu, sto je dokaz da idioti i trebaju zapadu samo da bi stalno dizali tenzije, a te debilke ne mogu da dignu tenziju ni kad rane golubove a kamoli kada "protestuju" :rotf:
Бла бла трућ.

Ево ја ћу ти кажеш зашто ниједна "патриотска" организација није јуче протествовала. Дежурне "патриоте" нису протествовале поводом 20 година ћутње државе о убиству гардиста зато што су сисе које су у 99% случајева сарадници службе, полицијски доушници и ботови режима.

Бла бла трућ.

Ево ја ћу ти кажеш зашто ниједна "патриотска" организација није јуче протествовала. Дежурне "патриоте" нису протествовале поводом 20 година ћутње државе о убиству гардиста зато што су сисе које су у 99% случајева сарадници службе, полицијски доушници и ботови режима.
reko', pa da ponovim.

lupas ko u serpe i lonce sto ti je idol preporucio kao vid borbe. nemas ti pojma brale kako funkcionise drzava, blage veze.

hvala

ne rece nista o ulozi forin ofisa :lol:

sta bi bilo da sam ga pitao za glavni razlog sto je curuvija ubijen... :roll:

imala tako majka dete i svima se falila kaze moje dete je najpametnije jer sam mu ja kupila komPuter i sta on ume da nadje na tom komPuteru to ne ume niko :lol:

Да, као и Доктор Дабић. Нису их чували четници на Романији већ их је удба крила у Београду.
Jeste i artu di tu iz star worsa se čuvao tamo

Back