Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 36.860
Volite li da se drzite za ruke?
Kako reagujete kad vidite na ulici da se drze za ruke dve devojke ili dva mushkarca?
Kako reagujete kad vidite na ulici da se drze za ruke dve devojke ili dva mushkarca?
Znamo....geisha:pa sta ima veze drzanje za ruku s istim polom? ja se uvek drzim za ruku s drugaricama......
Petar_Pan:E a mene pre neki dan neki lik lupio po goozi... ko slucajno...
A ja kad ga nisam nokautirao...![]()
A kad se musko i zensko drze za ruke? Tvoj stav o tome si zaboravila.MIMA blue:Devojke vidjam svakodnevno i to mi je ok. jer je 90% to iz drugarstva.
Muskarce do sada nisam videla ali mi je gadno i na samu pomisao.... BLJAK
E hebote jer sad moram i sliku moje gooze da stavljam zbog tebe....raindog:chu guzi ,ahahahhaha, chudo bi bilo da je uspeo da promashi s obzirom na tvoj kalibar i prehrambene navike![]()
Petar_Pan:E hebote jer sad moram i sliku moje gooze da stavljam
Savrsena je kao i sve ostalo...
Ma sta da gledam, kad mi ih je zao. Zamislite onog derpea kad ga trpaju svaki dan,Psihologue:Volite li da se drzite za ruke?
Petar_Pan:Drago mi je kad vidim momka i devojku da se drze za ruke...
Ipak taj cin ima neku svoju pozitivnu energiju...
Ako vidim dve lezbejke... namerno buljim u njih prezrivim pogledom... da se postide... Cak zastanem na ulici i okrenem se za njima i buljim... Nek se osete neprijatno...
I trudim se da im zapamtim face...
Ej to ona hoce 2 godine...Psihologue:@ PETAR PAN
Druze puno jedesh mesa predji malo na salatu..Shto se bre osetjash toliko prozvanim...
Uzmi joj telephon pa prichajte a ne na tem...
Smeta im.... i uvek se postide...Samantha Jouns:Zasto to radis??? Ja mislim da njima to uopste ne smeta sto ih ti tako gledas,.....Zasto ne iskuliras,...jbt kao mrzim ogranicene tipove,...