Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moze li mi neko reci kako se zovu oni "drzaci"(kopce)?? sto povezuju hladnjak od CPU sa maticnom plocom za LGA775 podnozje? Ostao sam bez istih i sad ne znam kako da trazim po prodavnicama ako uopste to negde ima da se kupi..
pa verovatno se zove "plastika kojom se kaci cooler"
tesko da imas to posebno da kupis,ako ti je cooler fabricki imas ga za manje od 500din,al ako je vec neki drugi model neznam sta da ti kazem,svaki model ima relativno isti princip tog klip mehanizma al je drugacije povezan sa metalnim blokom.okviri nisu isti,a verovatno je saliven iz jednog dela
Tesko da ces to da kupis, ja kad sam slomio na prosloj ploci, morao sam da nabudzim. A mozes da pokusas da iskusam u nekom servisu sa neke crknute ploce.
ja sam skoro menjao na podnožju 775 intelov boks kuler inače mi je otisao samo ventilator naglavni ali nema nigde posebno da se kupi
imaš puno jeftinih kulera ali većina da bi se postavila moraš da sa druge strane ploče postavis krst u koji se šrafe
zato sam na Kupindu našao isti kao moj nov sa buksnama i postavi se za minut
taj krst ti daju sa kulerom