radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Sve bi ja to pohapsio pa u Hag, tamo srbe osudjuju na dozivotnu robiju bolja im kazna ne treba.Нема ништа лицемерније од главосече који критикује дрвосечу
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve bi ja to pohapsio pa u Hag, tamo srbe osudjuju na dozivotnu robiju bolja im kazna ne treba.Нема ништа лицемерније од главосече који критикује дрвосечу
Aleksinac na Mesecu.Алексинац зором...
meni se place kad sam videla kako su pedesetogodisnja stabla unakazili
neko je to pre pedeset godina zasadio i negovao
nekim ljudima su ta stbla preciscavala vazduh i pluca, nekome su ta stabla leti na 40c spustala temepraturu i hladila ulice..neko je jeo med od oprasenih cvetova sa tih stabala
a onda se pojavi neman koja misli da je zarada najvaznija na svetu
sve vam *****!
Шта ћемо кад крену да секу људе по кућама? По партијском кључу.
Dragan Drvosek je isto sekao , al je i sadio pa se sada i ne vidi razlika , možda će i ovi
Не плачи .. Још једном је победио ројало леиберо крело интерес над интересом комуњара
Зваћемо Монархисте Клере и Бурзује у помож јер Комуниста смо се на време 'ослободили'
Kazu da obnove pesacku zonu posle ce posaditi javor?
Hoce i korenje da cupaju ispod plocnika itd?
Kome ce da utope stabla?
Vucic i njegov rezim podizu mortalitet u Srbiji pa ih niko ne uklanja... Mito imas oci citas li umrlice po gradu?Било би добро да схватиш и разумеш ДА ЛИПА ИЗАЗИВА СТРАХОВИТЕ АЛЕРГИЈСКЕ РЕАКЦИЈЕ КОД СТАНОВНИКА ........ и нормално је да буде уклоњена.........
a ni Benito Musolini...Fasizam...ovo Hitler nije radio.
Да, слажем се - у праву си......... али и ја сам у праву у вези дрвореда ЛИПЕ..........Vucic i njegov rezim podizu mortalitet u Srbiji pa ih niko ne uklanja... Mito imas oci citas li umrlice po gradu?
Jesi...lipa.breza,topola nisu za grad.Да, слажем се - у праву си......... али и ја сам у праву у вези дрвореда ЛИПЕ..........
A dosad nije izazivala majku li vam hostaplersku?!Било би добро да схватиш и разумеш ДА ЛИПА ИЗАЗИВА СТРАХОВИТЕ АЛЕРГИЈСКЕ РЕАКЦИЈЕ КОД СТАНОВНИКА ........ и нормално је да буде уклоњена.........
A dosad nije izazivala majku li vam hostaplersku?!
A sto seku kestenje, jel i ono izaziva alergije?
A dosad nije izazivala majku li vam hostaplersku?!
sigurno su i planinske reke opasne i neko moze da se udavi ne daj boze, pa su sve spakovali u cevi za kumovu minihidroelektranuБило би добро да схватиш и разумеш ДА ЛИПА ИЗАЗИВА СТРАХОВИТЕ АЛЕРГИЈСКЕ РЕАКЦИЈЕ КОД СТАНОВНИКА ........ и нормално је да буде уклоњена.........