svakodnevnica
Aktivan član
- Poruka
- 1.660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel te šta mislite kad vas oslovi neko sa druže, ...znači one situacije "važi druže", "ok druže", "dogovoreno druže"....
Ono, imam utisak da vas time osoba drži na distanci i da je među vama formalno prijateljstvo i to je to ... Šta vi mislite ?
uglavnom je strahopostovanje u pitanjuJel te šta mislite kad vas oslovi neko sa druže, ...znači one situacije "važi druže", "ok druže", "dogovoreno druže"....
Ono, imam utisak da vas time osoba drži na distanci i da je među vama formalno prijateljstvo i to je to ... Šta vi mislite ?
pa sad meni to zvuci kao neka bliskost..
jeste distanca ako je osoba suprotnog pola, ti ocekujes nesto vise, ona to oseca i pokusava da te odvrati na fin nacin, ti si mi drug, ali nista vise od togaJel te šta mislite kad vas oslovi neko sa druže, ...znači one situacije "važi druže", "ok druže", "dogovoreno druže"....
Jel te šta mislite kad vas oslovi neko sa druže, ...znači one situacije "važi druže", "ok druže", "dogovoreno druže"....
U Australiji svaku rečenicu završavaju rečji mate (druže).Jel te šta mislite kad vas oslovi neko sa druže, ...znači one situacije "važi druže", "ok druže", "dogovoreno druže"....
jok... ja je koristom iskljuchivo da pokazem neslaganje...
Iskazivanje jeftine, lažne bliskosti i afekta. Naravno, ovisno o dobi govornika, stariji imaju drugačiju koncepciju reči. I o tonalitetu iskorišćenom u vokalizaciji reči. Kao i o tome kakav je generalno vaš odnos sa govornikom.
Znao sam jednog lika, ljigav koliko je težak. Svaki put bi me dočekao sa 'druže', osetio bih se kao da se rukujem sa hobotnicom. Ostao mi je nešto dužan. Još u ranijem periodu. No što bi dug postajao veći, vremenom i aktivnošću, to bi ono 'druže' postajalo reckastije. Toksičnije. To je onaj tip čoveka koji ne oprašta kada uradiš nešto dobro za njega.
No, dug opstaje. Mora doći na naplatu, eventualno.
naravno da izrazava distancu jer ti prvo ne zna ime, a drugo taj i sve ostale oslovljava sa druze, brate, sefe itd.