Druže, pa ja sam vaš! Celi život sam sa vama“: Snimak hapšenja muškarca koji je hteo da probije blokadu u Novom Sadu bio bi smešan, da nije tužan

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije EU kriva za nas mentalitet.
Neću sada da ovo zvuči bezobrazno od mene, ali ja sam zaista iznenađena sta je sve isplivalo poslije rata. Ja ili nisam dobro proucavala ljude ili sam bila previše zaštićena od strane porodice, tako da sam zaprepaštena ovim kolektivnim ludilom.
srbi nece u eu

tamo su KOPILADIJA NEMACKA I FRANCUSKA koja pod patronatom engleske) i dalje rasparcava srbiju i podrzava siftare na kosovu

ta eu odgovara bosnjama jer posle odustajanja amerike od evrope zbog distanciranja od rusije (u usa su se kleli bosnjakistanci) sad im je knjiga pala na dvaslova na francusku i nemacku

ali ni bosnje nece tamo bez saglasnosti srba, dakle jebi se eu

Nakon što je policajac intervenisao nad muškarcem koji ga je napao, u policijsku ispostavu Novo naselje, gde policajac radi, stigao je Sektor unutrašnje kontrole (SUK) koji je uzeo izjavu od policajca, a prema saznanjima Danasa, policajcu preti suspenzija.

U stanicu je zajedno sa SUK-om došao i načelnik novosadske policije Nevenko Marić, koji se posebno interesovao za ovaj slučaj, a kako navode izvori iz MUP-a nije praksa da načelnik PU dolazi zajedno sa SUK-om.

прекините да својатате државу ванцаге једне снсовске!

њуди овај полицајац ће бити суспендован

кад су полицајци смирили ћацијевце који су бацали фарбу на народ код снс просторија одмах је промењен начелник полиције

сада када интервенише овај полицајац сада ће га суспендују

недопустиво својатање институција

Ćaci napao blokadere, završio na asfaltu pa plakao i izvinjavao se​

Tipičan Esenesevac, glasač huljin, bahat psuje majku na blokadi.. jbg dva pandura ga oborila onako debelog, ispadoše mu naočare, i on:
Kmeee, nemojte mene ja sam sa vama..
Da li će uskoro svi ćacijevci moliti za milost ko ovaj što moli?

https://nova.rs/vesti/hronika/druze...adu-u-novom-sadu-bio-bi-smesan-da-nije-tuzan/

"Druže...pa ja sam vaš"

Ovako @Jugoslav Čvarak prica kad ga zaustavi saobracajna policija zbog prekoracenja brzine...

...

"Druže...pa ja sam vaš"

Ovako @Jugoslav Čvarak prica kad ga zaustavi saobracajna policija zbog prekoracenja brzine...

...
🤣

U 26 godina otkako imam vozačku, jedan jedini put sam dobio novčanu zbog prekoračenja brzine, a to relativno nedavno, plus što je bio onaj minimum minimuma.
Nešto tipa - s tolerancijom maksimalno 95, a ja vozio 102.

Kruži u društvu već dugo jedna poštapalica - to će se dogoditi jednog dana kada Davor odluči kazaljkom preći 100 km/h.

:mrgreen:

Наша полиција је превише фина.
Да видиш енглеску и француску полицију. Смрзао би се какви су.
da naša policija radi svoj posao kao oni u engleskoj i francuskoj, ne bi bilo nijedne blokade bilo čega u srbiji jer bi ti isti bili prebijeni i u zatvoru

da naša policija radi svoj posao kao oni u engleskoj i francuskoj, ne bi bilo nijedne blokade bilo čega u srbiji jer bi ti isti bili prebijeni i u zatvoru
Da naše tužilaštvo i policija rade svoj posao kao u Engleskoj i Francuskoj, zatvori bi bili puni SNS ministara,"investitora",kumova i direktora preduzeća, ne bi bilo potrebe za nikakvim blokadama a studenti bi se bavili ispitnim rokom i gde će na leto. Tačnije da rade svoj posao, 90% boldovanih bi bili i dalje šoferi, navijači i lokalne pijanice kao pre SNS-a.
Pošto isti ne rade u čemu se očigledno slažemo samo iz različitih motiva, onda imaš ovo i sad ćeš da trpiš dok se stvari ne vrate gde treba.Pa nek traje godinama.

Sva sreća pa su u debeloj manjini. Ali su najagresivniji. Velika većina naroda neće da se kaci sa patologijom, zive ljudi normalno svoje živote a oni žive u nekom paralelnom univerzumu da to što su najagresivniji znači da većina misli kao oni. Nevidjen brainwashing.

Na Reddit/Serbia ih ima najviše. Bukvalno su blokirali SVE neistomisljenike i coporativno iskazuju autorasizam. Drže zastave Vojvodine itd. Ludilo. Ja ne mogu ni da zamislim kako Iko sa 2 grama mozga može i da pomisli da na vlast mogu doći- a pogotovo se zadržati prozapadne, anacionalne, autorasisticke i autosovinisticke frakcije koje mrze Srbe preko Drine, sa Kosova, koje mrze Ruse itd.
iskreno me zanima šta znači normalan život u srbiji?
elaboriraj kako izgleda živeti normalno ovde?

Zborovi Novog Sada sasvim legitimno blokiraju grad.
Satima džonjaju besplatno, jedu vazduh ili energiju dobijaju od sunca.
Na posao ne idu jer im ne treba.

Presudjuju odmah upotrebom sile
Nemoj da je neko pokušao...

malo je problem što je svojevremeno u hrvatskoj iz doba monarhije isto delovanje protiv vlasti nazivano "seljački zborovi"

kasnije su se preimenovali u ustaše

trećina je stradala, trećina pobegla za Argentinu i Australiju a trećina presvukla uniforme i napravila pokolj po Srbiji šatro partizani.

Tako da me reč Zbor samo podseća na ustaše
i što prednost u zapošljavanju ni dan danas nemaju prezimena na vić ili ić koliko na razne druge kretenske završetke.
Ако је легитимно, онда им је власт то дозволила, зар не?

До личног је доживљаја. Мене збор подсећа на сабор (што и јесте суштински исто), па ћеш ти можда рећи да те подсећа на онај хрватски, док мене подсећа на Збор у Орашцу, а тај догађај Србија слави као Дан државности.

Тако да је у основи савремене државности Србије један - збор.

iskreno me zanima šta znači normalan život u srbiji?
elaboriraj kako izgleda živeti normalno ovde?
Nemoguće je elaborirati vama oko 2 miliona autosovinista i autorasista jer su vam fakt cekeri toliko isprali mozak preko neta da je to nemoguća misija.

2008 sam radio za oko 200 Evra, vozio raspalog Golfa i imao malu Nokiju krntiju. Po mom bivšem kraju krstarili su dileri droge maltene u svakoj trećoj ulici je bio jedan. Obična piletina ili banana mi bila luksuz. Ja i zena sada skoro 2000 Evra zajedno, vozim mnogo bolja kola, imam takoreći maltene sve u životu. Inače žena mi je profesorka u školi gde je 5-6 njih agresivnih bilo uspostavilo teror da su ih se ostali plasili, pa kad je jedan mentol spopao moju ženu onda sam lepo otišao tamo i nešto niste hrabri kada vam dodje neko ozbiljan.

Zanimljivo kako 90% stranaca kada posete Srbiju skoro svi vide Srbiju kao normalnu, čistu, uredjenu, mirnu i lepu državu pa se čovek zapita u kojim vi paralelnim dimenzijama živite.

E da ne otvaram novu temu, da ne smaram
Još jedan Ćaci molio za milost..
Goran Beljić student Singidunuma koga je Šare intervjunisao u Ćacilendu..
Jak , krupan, teleći pogled neopterećen inteligencijom.. tipičan Ćaci
Razgovor otprilike ide ovako..
Ćaci leži na zemlji pocepane majice..
Kako se zoveš smrade?
Goran Beljić! ( uplašena pčka samo što ne zaplače ), Ja sam bre vaš! Iz Ćacilenda!
Jbm ja i tebe i Ćacilend pčko smrdljiva! ( odgovara mu lik koji snima )

Ako neko prati Šareta imate kod njega na FB ili Inst.. mada biće viral video uskoro..
Kao što sam reko, počelo je :)

Back