Друштвене промене које режим мора да прихвати

Poruka
17.504
1. Укидање Информера и санционисање разних Вучићевића, сличних примитиваца, лопова и наркомана који су добили медијски простор.
2. Укидање Пинка и хапшење Митровића, Јоване и сличних.
3. Укидање ријалити програма и осталих бајденовских глобалистичких Содома и Гомора које режим годинама форсира кроз њихову тзв. Елиту.

1. Укидање Информера и санционисање разних Вучићевића, сличних примитиваца, лопова и наркомана који су добили медијски простор.
3. Укидање ријалити програма и осталих бајденовских глобалистичких Содома и Гомора које режим годинама форсира кроз њихову тзв. Елиту.
A da li si slucajno primetio da su i sve ostale novine iste kao Informer, osim Nove koju niko nece da kupi?
Kao i da su sve ostale televizije iste kao Pink (domace)?

Sve sto je komercijalno je takvo zato sto sledi trzisne principe, isto kao sto ne mozes prodati proukrajinski narativ narodu ne mozes ni opozicioni.

4. hapsenje vucevica i njegovih saradnika krimi klanova

sve bi to donele funkcionalne institucije

imaš daljinski?

pises zahteve?
to je dobro

kada bi svi pisali zahteve, mozda bi se i dogovorili oko buducnosti

imaš daljinski?
Немам, јер ТВ је превазиђен још пре 15 година.

Али проблем је што та септичка јама звана СНС се излива и по интернету.

Izvini ali nije baš da ljudi nemaju izbor šta gledaju. Ali sami biraju da gledaju recimo Elitu.
Људи, односно тај крезуби део народа је глуп ко ћускија. У номралном друштву таквима би било забрањено да гласају, имали би тест, сасвим једноставан тест који не би могли да прођу, а први филтер би био писменост.

Људи, односно тај крезуби део народа је глуп ко ћускија. У номралном друштву таквима би било забрањено да гласају, имали би тест, сасвим једноставан тест који не би могли да прођу, а први филтер би био писменост.
Ovakvim stavom se taj dio naroda upravo gura ka SNS.

Немам, јер ТВ је превазиђен још пре 15 година.

Али проблем је што та септичка јама звана СНС се излива и по интернету
sve je to lako rešivo nego treba trud da promeniš sebe
dal te truje pink ili n1 isti ti kar

Ne treba za to promjena vlasti. Treba promjena nas samih.
Није то довољно, јер један део нас ће се променити, али други део никада, посебно споро ће ићи тај процес, ако одржаваш ту атмосферу некултуре.

Хрвати имају много мање јутјубера и подкаста, али не дупло мање зато што је њих дупло мање, него много мање зато што је медијски простор досадан гледајући из њиховог угла, нема примитиваца као што ми имамо, а онда таква атмосфера је погодно тло за ово горе што спомињем.

sve je to lako rešivo nego treba trud da promeniš sebe
dal te truje pink ili n1 isti ti kar
Није исто. Ево ја сам националиста, али мене не трује Н1. Не може да ме трује ни Пинк, али ми је Пинк одвратан, неупоредиво одвратнији.
Дакле иритира ме, док такве негативне емоције не осећам према Н1. На крају крајева Н1 је савезник, јер је против Вучића, а после њега то је друга прича. Можда ће то доћи на ред када се ослободимо овог зла, па се окренемо против тих малих зала које нисмо примећивали сада.

Али Србији свакако треба трећа опција што се тиче медија. На интернету постоји.

Poslednja izmena:
Ovakvim stavom se taj dio naroda upravo gura ka SNS.
То је истина што ја пишем, а њихов председник може да их лаже и да им се шлихта.
Успео је да нас врати у 90е што се тиче подела. Ево ја сам само на овом форуму ставио на игнор бар једно 20 СНСоваца.

Ја им чак и не замерам што краду, што су повезани са криминалом, што је степен корупције никад већи, само ако могу да направе ове друштвене промене.

И на крају неће ући у историју чак ни на мала врата као што је донекле успео Ђинђић, остаће упамћен као још један смрад милошевићевски који је користио силу и силом срушен.
Данашња технологија нам не дозвољава да било шта сакријемо.

Није исто. Ево ја сам националиста, али мене не трује Н1. Не може да ме трује ни Пинк, али ми је Пинк одвратан, неупоредиво одвратнији.
Дакле иритира ме, док такве негативне емоције не осећам према Н1. Можда ће то доћи на ред када се ослободимо овог зла, па се окренемо против тих малих зала које нисмо примећивали сада.

ja tebe razumem ali ljudi vole to što vole. a pritom su navijački nastrojeni i treba im gorivo.
svet se menja konstantno, još uvek je neoliberalizam u opticaju a njima je moto "troši, kupuj" ako ne znaš ili ne možeš da se obuzdaš to je do tebe ne do njih.
porodica nacija država je za njih zastareli model zatucanost.

Oslanjanje društva na zvanične snage reda i mira, a ne davanje prioriteta batinašima, huliganima i krimosima

ja tebe razumem ali ljudi vole to što vole. a pritom su navijački nastrojeni i treba im gorivo.
svet se menja konstantno, još uvek je neoliberalizam u opticaju a njima je moto "troši, kupuj" ako ne znaš ili ne možeš da se obuzdaš to je do tebe ne do njih.
porodica nacija država je za njih zastareli model zatucanost.
Шта не знам и шта не могу да обуздам ?

Имаш на једној страни оне коју за њега и све нас који смо против. Нема ту никакве идеологије ни политике.

Шта не знам и шта не могу да обуздам ?

Имаш на једној страни оне коју за њега и све нас који смо против. Нема ту никакве идеологије ни политике.
koji svi, izbori će pokazati, ne možeš da smuvaš 30% glasova sem ako neko uperi pušku u glasače

Дакле иритира ме, док такве негативне емоције не осећам према Н1. Можда ће то доћи на ред када се ослободимо овог зла, па се окренемо против тих малих зала које нисмо примећивали сада.

Pink i N1 su dvije strane iste medalje. S tim što je N1 realno umiveniji, svedeniji i kulturniji. Što se tiče promjene nas samih i u mnogo razvijenijim, bogatijim i uređenijim društvima postoje siromašni i uslovno rečeno glupi. Recimo za uspjeh Bregzita optužuju otprilike tu grupaciju. Pa i da je pogurala Trampa.

koji svi, izbori će pokazati, ne možeš da smuvaš 30% glasova sem ako neko uperi pušku u glasače
Како не можеш па Вучић редовно мува на изборима. Иначе избора неће бити, ко је луд да учествује по његовим условима, где су бирачки спискови несређени, где он купује гласове и спроводи медијску хајку.

Zanimljivo kako u drugim državama nema takvog treša, čak ni u onima u najbližem okruženju. Nije valjda da je njima mrska gledanost i para?
Pa u drugim zemljama se i proukrajinski narativ dobro prodaje. Npr. Hrvatskoj. Za ostale ne bih znao...

Nase televizije Prva, B92, RTS i Hepi su iste kao i strane.

Како не можеш па Вучић редовно мува на изборима. Иначе избора неће бити, ко је луд да учествује по његовим условима, где су бирачки спискови несређени, где он купује гласове и спроводи медијску хајку.
pa zašto to nije bio osnovni zahtev studenata i opozicije?

Back