?drushtvo za more?

Ima, ja...
Drustvo koje ide na more i drustvo kod kojeg mogu da idem na more mi se bas i ne svidja puno (prosle godine sam bio 1.5 mesec i bolje da sam to vreme proveo sedeci kuci i gledajuci u plafon).

Tako da sad smisljam sta mi je ciniti.

hahahaha :) ne rekoh nishta odredjeno pa reko ajd... stvarno cu dobiti popizdipis ako nigde ne odem ni ove godine:( samo shto sam zavrshila sa faxom-diplomirala, nema ni mesec dana i bash bi lepo bilo kad bih negde odjezdila na 10-ak dana da odmorim mozak malo:)
a da, imam 25 god...boze kako se glupo osecam:roll:

da li je neko zainteresovan za putovanje u tunis, pocetkom septembra, hotel dreams beach u susu,
315 eura 11 dana, polu pansion.
trazim drustvo za putovanje da ne bih placala doplatu za jednokrevetnu sobu i da ne bih bila sama. ako neko ima slican problem neka se javi,
ps. vise bi mi odgovarala zenska osoba.

hahahaha :) ne rekoh nishta odredjeno pa reko ajd... stvarno cu dobiti popizdipis ako nigde ne odem ni ove godine:( samo shto sam zavrshila sa faxom-diplomirala, nema ni mesec dana i bash bi lepo bilo kad bih negde odjezdila na 10-ak dana da odmorim mozak malo:)
a da, imam 25 god...boze kako se glupo osecam:roll:

Ma nije bas je strava..nije mi palo na pamet nikad da se tako unapred ljudi upoznaju..i na moru se lako s nekim skapiras pa sto ne pre;)

Back