Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Nije to pitanje vec da li bi pristala da budes druga u tom slucaju.A za to će obavezno da traži dozvolu?!
I mogu li ja da ga sprečim?!
Ni pod razno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to pitanje vec da li bi pristala da budes druga u tom slucaju.A za to će obavezno da traži dozvolu?!
I mogu li ja da ga sprečim?!
Ni pod razno.
Ostavljam mu koliko god da mu treba vremena na raspolaganju i za druge ljude i obaveze i ne smatram da sam time na drugom mestu. Naravno, ocekujem i od njega isto i da ima razumevanja.
e onda mora da je bosanac kad izdrzava to skakanje po glavi....
negde procitah par pravila vezano za ljubav i brak: prihvatite da ste nekad i drugi....
realno je to tesko izvodljivo kad ste jako zaljubljeni ali da ne bi ugusili partnera sobom nekad morate da se povucete i pustite da dodjete na red....znate one situacije kad je npr, kod svojih roditelja pa ga ne zivkate za svaku glupost nego ga pustite na miru da se isprica sa njima...ima xy primera....kakvi ste kad je upitanju ta druga pozicija i koliko ste strpljivi da docekate vasih 5 min????....ja se ucim i dan danas, ne volim da smaram nikoga i znam da se povucem ali nekad mi tesko pada.....zazelim ga se a on bas tada igra bilijar sa kolegama
, i sta cu, sacekam da zavrsi da bi se ispricali nasamo....
negde procitah par pravila vezano za ljubav i brak: prihvatite da ste nekad i drugi....
realno je to tesko izvodljivo kad ste jako zaljubljeni ali da ne bi ugusili partnera sobom nekad morate da se povucete i pustite da dodjete na red....znate one situacije kad je npr, kod svojih roditelja pa ga ne zivkate za svaku glupost nego ga pustite na miru da se isprica sa njima...ima xy primera....kakvi ste kad je upitanju ta druga pozicija i koliko ste strpljivi da docekate vasih 5 min????....ja se ucim i dan danas, ne volim da smaram nikoga i znam da se povucem ali nekad mi tesko pada.....zazelim ga se a on bas tada igra bilijar sa kolegama
pa ne mora to znaciti da si druga, al eto i on ima normalno pravo posvetiti sebi, pa taman da je sebi i najnevazniji...
Nije to pitanje vec da li bi pristala da budes druga u tom slucaju.
ma to za drugo mesto je fraza....i bas si odgovorila na temu....cim pokazujes dovoljno razumevanja za njegove potrebe i on za tvoje neces insistirati da tebi bude posvecen kada za to nije ni mesto ni vreme ma koliko da zelis.....kao sto rekoh, meni nekad tesko pada ali se trudim)))