neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shto 5 minuta, nekad bude i 6![]()
Tacno. Ja npr. nikad ne bih htjela da sam mu vaznija od njega samog. Znaci uvijek sam druga![]()
zrelost za ovu izjavu mislim da nikada necu moci da dostignem...
Ja na osnovu prve rečenice pomislih da se cilja na to da treba da prihvatim da sam drugi, u smislu drugi lik je prvi, da treba da razumem "izlete", pa pomislih šta se bre dešava sa svetom.. Ovo je nomalno, svakome treba prostora, šanse su da imaju neka interesovanja koja im nisu zajednička, treba izdvojiti vremena i za to..
Što se tiče koliko sam ja lično strpljiv, pošteno, zavisi od trenutka, često jesam, al nekad mi naiđe baš trenutak kad ja oću pažnju () a ona zauzeta, i onda se nerviram
Naravno očekujem potpuno razumevanje kada je situacija obratna
![]()
ma nek bude shto gori onda mogu da prdim i cak mozda i da mrsim negde s nekim ?? teoretski :I
negde procitah par pravila vezano za ljubav i brak: prihvatite da ste nekad i drugi....
realno je to tesko izvodljivo kad ste jako zaljubljeni ali da ne bi ugusili partnera sobom nekad morate da se povucete i pustite da dodjete na red....znate one situacije kad je npr, kod svojih roditelja pa ga ne zivkate za svaku glupost nego ga pustite na miru da se isprica sa njima...ima xy primera....kakvi ste kad je upitanju ta druga pozicija i koliko ste strpljivi da docekate vasih 5 min????....ja se ucim i dan danas, ne volim da smaram nikoga i znam da se povucem ali nekad mi tesko pada.....zazelim ga se a on bas tada igra bilijar sa kolegama
, i sta cu, sacekam da zavrsi da bi se ispricali nasamo....
Ma ko ga šiša, samo ako je mala zadovoljna i ako se meni vraća kad god negde ode.Samo da sam joj ja jedini tamo gde je moje mesto
![]()
Lepo receno.
Meni je to licno neuporedivo...u smislu rangiranja mesta. Svako ima svoje, ne moze se porediti npr. bratska ljubav i partnerska. Znaju se prioritetii dogovor i kad je tako, sve fercera...a svakom treba svoj prostor i vreme, mimo onog drugog...
Normalno, jer ni meni on nije važniji od mene same. Ali treba se roditi takav, na neki način operisan od ljubomore.Tacno. Ja npr. nikad ne bih htjela da sam mu vaznija od njega samog. Znaci uvijek sam druga![]()
Naučićeš posle 15-20 godina braka.zrelost za ovu izjavu mislim da nikada necu moci da dostignem...
Lepo zvuci ali da si sigurna?Tacno. Ja npr. nikad ne bih htjela da sam mu vaznija od njega samog. Znaci uvijek sam druga![]()
Lepo zvuci ali da si sigurna?
Ako se njemu recimo priebe druga zena da li bi i tada htela da ti njegova zelja bude vaznija od tvoje i da budes druga?
Sta samo da mu je dobro?samo da mu je dpbrp
Lepo zvuci ali da si sigurna?
Ako se njemu recimo priebe druga zena da li bi i tada htela da ti njegova zelja bude vaznija od tvoje i da budes druga?