drugi....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
:) negde procitah par pravila vezano za ljubav i brak: prihvatite da ste nekad i drugi....:mrgreen: realno je to tesko izvodljivo kad ste jako zaljubljeni ali da ne bi ugusili partnera sobom nekad morate da se povucete i pustite da dodjete na red....znate one situacije kad je npr, kod svojih roditelja pa ga ne zivkate za svaku glupost nego ga pustite na miru da se isprica sa njima...ima xy primera....kakvi ste kad je upitanju ta druga pozicija i koliko ste strpljivi da docekate vasih 5 min????....ja se ucim i dan danas, ne volim da smaram nikoga i znam da se povucem ali nekad mi tesko pada.....zazelim ga se a on bas tada igra bilijar sa kolegama :D, i sta cu, sacekam da zavrsi da bi se ispricali nasamo....

Ja na osnovu prve rečenice pomislih da se cilja na to da treba da prihvatim da sam drugi, u smislu drugi lik je prvi, da treba da razumem "izlete", pa pomislih šta se bre dešava sa svetom.. Ovo je nomalno, svakome treba prostora, šanse su da imaju neka interesovanja koja im nisu zajednička, treba izdvojiti vremena i za to..

Što se tiče koliko sam ja lično strpljiv, pošteno, zavisi od trenutka, često jesam, al nekad mi naiđe baš trenutak kad ja oću pažnju (:rida:) a ona zauzeta, i onda se nerviram :lol: Naravno očekujem potpuno razumevanje kada je situacija obratna :manikir:

Ja na osnovu prve rečenice pomislih da se cilja na to da treba da prihvatim da sam drugi, u smislu drugi lik je prvi, da treba da razumem "izlete", pa pomislih šta se bre dešava sa svetom.. Ovo je nomalno, svakome treba prostora, šanse su da imaju neka interesovanja koja im nisu zajednička, treba izdvojiti vremena i za to..

Što se tiče koliko sam ja lično strpljiv, pošteno, zavisi od trenutka, često jesam, al nekad mi naiđe baš trenutak kad ja oću pažnju (:rida:) a ona zauzeta, i onda se nerviram :lol: Naravno očekujem potpuno razumevanje kada je situacija obratna :manikir:

:)))) e i mene nekad to zna da iznervira ali ovaj moj je slabo strpljiv kad je njegova guza upitanju....mnogo teze podnosi poziciju drugog nego ja....

:) negde procitah par pravila vezano za ljubav i brak: prihvatite da ste nekad i drugi....:mrgreen: realno je to tesko izvodljivo kad ste jako zaljubljeni ali da ne bi ugusili partnera sobom nekad morate da se povucete i pustite da dodjete na red....znate one situacije kad je npr, kod svojih roditelja pa ga ne zivkate za svaku glupost nego ga pustite na miru da se isprica sa njima...ima xy primera....kakvi ste kad je upitanju ta druga pozicija i koliko ste strpljivi da docekate vasih 5 min????....ja se ucim i dan danas, ne volim da smaram nikoga i znam da se povucem ali nekad mi tesko pada.....zazelim ga se a on bas tada igra bilijar sa kolegama :D, i sta cu, sacekam da zavrsi da bi se ispricali nasamo....

To koliko ja imam strpljenja, nema niko. Jednog dana, doći će i mojih pet minuta. Apsolutnih. Potpunih. Za sve. Jasna granica. Ko sam bila ja. Polako....Svakako, da tada biće prekasno, ali ja znaću. To biće moja lična satisfakcija. Da sam ostala postojana i karakterna. Po cenu svega. Po cenu sebe. I ne žalim ni dana. Opet bih isto uradila. ♥

Ostavljam mu koliko god da mu treba vremena na raspolaganju i za druge ljude i obaveze i ne smatram da sam time na drugom mestu. Naravno, ocekujem i od njega isto i da ima razumevanja.

Ma ko ga šiša, samo ako je mala zadovoljna i ako se meni vraća kad god negde ode. :) Samo da sam joj ja jedini tamo gde je moje mesto :)

Lepo receno.

Meni je to licno neuporedivo...u smislu rangiranja mesta. Svako ima svoje, ne moze se porediti npr. bratska ljubav i partnerska. Znaju se prioritetii dogovor i kad je tako, sve fercera...a svakom treba svoj prostor i vreme, mimo onog drugog...

Не волим да ме неко прекида док радим било шта, а везано за људе, па свако ће добити онолико времена колико ја проценим да је заслужио, да је довољно, а ако тај неко одлучи да није довољно, слободно може да се окрене и оде..

Back