devour
Početnik
- Poruka
- 34
Znam da ovo potpada pod temu ginekologija, ali nisam nasla nista medju onim linkovima, zato i otvaram temu. Interesuje me koji su jos uzroci izostanka menstruacije, a da nije naravno, trudnoca u pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima!
Iako je tema stara, nadam se da ce se naci neko ko zna odgovor...
Elem, menstruacija mi kasni, danas je 39ti dan ciklusa (poslednja menstruacija - 11.07.)...
Imam 27 godina, 175/69 (ako je to bitno) i nisam nikada radjala niti imala abortus.
Juce sam, zbog sebe, uradila test (Baby rapid) i bio je negativan. Mada sam pretpostavljala, jer imam stalnu vezu od tri godine, i stalno koristimo zastitu.
U velikoj sam guzvi oko ispita na faxu, pa necu fizicki stici da odem kod lekara narednih 10 dana...
Ranije sam imala policisticne jajnike, hormonske ciste, ali je to nestalo.
Poslednji put sam na pregledu bila u februaru ove godine, i tada sam - uz preporuku doktorke - pocela da pijem tablete za kontracepciju (Logest), ali tada mi se ciklus potpuno poremetio - najkraci je trajao 14 dana, a najduzi 23). Nakon konsultacije sa doktorkom sam prestala, i poslednja tri ciklusa su se malo unormalila (prvi posle tableta je bio 40 dana, sledeci 26 i treci 32 dana).
Da li postojanje neaktivnog HPV-a (na istom je mestu vec 5 godina, i ne siri se; negativna biopsija) moze iznenada da utice na ciklus?
Neki savet...?
HVALA!!!