ludishinter
Domaćin
- Poruka
- 4.191
SRBIJA svim Srcem!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo, evo ti jedna 5ica za dobro nauceno HRT gradivo!
odgovori mi zasto mislis da DS nece materijalizovati pobedu Tadica na predsednickim raspisivanjem novih vanrednih izbora? Vec sa rezultatom iz prvog kruga gde je DS osvojio 35% podrske , DS je vrlo blizu mogucnosti da formira vladu bez DSS-NS-a a zajedno sa G17+, LDP , Madjara i Bosnjaka?
Pa oni uostalom i sami to govore, da bi to bila njihova idealna vlada?
Zar ne?
tebe kao hrvata i nekoga ko nije drzavljanin srbije ne treba da interesuje koga cemo mi birati i izabrati za naseg predsednika.
meni je jasno vi hrvati se plasite nikolica, al to je zato sto vam savest nije mirna i jer ste svesni koliko ste zlocina pocinili prema srpskom narodu, da ste pocinili 2 puta genocid nad Srbima u jednom veku, da ste ih proterali, uinistili im imovinu i oteli nesto sto je njihovo. Zato vi hocete Tadica, jer Tadic vam to oprasta, njega to ne itneresuje. I zato se plasite Nikolica jer vam on to, kao ni vecina nas drugih Srba nikada necemo ni oprostiti ni zaboraviti.
Počinili su 3 puta genocid u prošlom veku.
Prvi put u Mačvi 1914.g.
To nikako nesme da se zaboravi jer je to bio uvod u svu njihovu genocidnu politiku kasnije.
Mozda.
opet jerry?jerry,
jul je cool:-D

Seko,secas li se sta su demokrate pricale i kakvu su propagandu vodili protiv SPOa?!A sada je Tadic MOLIO Vuka za podrsku!Ali,mene to ni malo ne obavezuje....Zuti neka se sada sami vade iz provalije...sami su birali kakav ce odnos da grade i sa SPO,i sa DSS,i sa NS,i sa LDP....sve se vraca sve se placa...
lider
, u pratnji stražara CZa napuštao "zatvor"zdrav, prav i dobro uhranjen
šešeljeve
podrške miloševićuEvo zasto ce Boris Maneken da izgubi, ko mu je kriv kad se okruzio ovakvim spodobama:

A za to vreme Nikolicu se sve i svasta moze pripisati.Ono sto vecina koji ce glasati za Tomu ne kapiraju nikako, jeste da su se radikali pokazali lose na lokalnoj samoupravi. Sistematskom "pljackom" da upotrebim njihov recnik, oni razaraju Zemun i slicne opstine gde su na vlasti.
:
mozda u kriketu ili badmintonu.
!
Pa kako da pripisete nesto nekome ko nista nije uradio. apsolutno NISTA!Hahaha, a ljudio, jeste li primetili da svi samo jurisaju one koji podrzavaju Tadica, jer samom Bokiju nista ne mogu da nameste?A za to vreme Nikolicu se sve i svasta moze pripisati.
P.S. Nevezana konstatacija: Jeste li shvatili da Nikolic ima hrvatsko ime, a Tadic rusko? :razz:
a ti mislis da je tvoj glas njemu plus ??????
![]()
Када су на власти били СРС-СПС-ЈУЛ млеко, уље и шећер су се чекали у километарским редовима, бензин се куповао на улици у флашама, банке су пљачкале грађане...Ma da, narod je glup i navian...rarikali pljackaju i otimaju a ja placam naskuplje mleko u Evropi!!!
Ko je prodao mlekare???
Ko to zagovara belu kugu u Srbiji???
Када су на власти били СРС-СПС-ЈУЛ млеко, уље и шећер су се чекали у километарским редовима, бензин се куповао на улици у флашама, банке су пљачкале грађане...
И сада нам Тома тупи да опет треба да будемо рупа.

Ja cu glasati za Borisa jer je on gotivniji od onog staromodnog radikala.
Evo veceras ce da bude zuraja u organizaciji DS-a, bice zestoko.
Bice ludilo, ajde ljudi da svi glasate za naseg coveka, da idemo u Evropu
da mozemo da se provodimo i kuliramo ko sav normalan svet.
Ako Boris pobedi ima da se naduvam kao pavijan.