Други круг: Николић против Тадића

Николић или Тадић

• Ukupno glasova
    472
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odgovori mi zasto mislis da DS nece materijalizovati pobedu Tadica na predsednickim raspisivanjem novih vanrednih izbora? Vec sa rezultatom iz prvog kruga gde je DS osvojio 35% podrske , DS je vrlo blizu mogucnosti da formira vladu bez DSS-NS-a a zajedno sa G17+, LDP , Madjara i Bosnjaka?

Pa oni uostalom i sami to govore, da bi to bila njihova idealna vlada?
Zar ne?

Moguce je to sto kazes, mada ne verujem da je DS u stanju da formira vladu sa nabrojanim strankama. Ne treba zaboraviti da mehanizmi izbora kod parlamentarnih i predsednickih izbora nisu isti - manjinski glasovi lakse dolaze do izrazaja tamo gde nisu bitne lokalne vecine. Kao primer, neki, recimo, Vladicin Han mozda ima hiljadu glasova za LDP, pet hiljada za DS i sedam hiljada za SRS, ali u parlamentarnim izborima radikali nose opstinu i onih sest hiljada nisu uopste bitni i ne racunaju se - dok se u predsednickim izborima i te kako racunaju.

Ono sto hocu da kazem jeste da je vlada sve nestabilnija i da je dosta verovatno da ce pasti ko god da pobedi.

Sve su do sad pale vlasti
Pa ces i ti, dragi, pasti...

tebe kao hrvata i nekoga ko nije drzavljanin srbije ne treba da interesuje koga cemo mi birati i izabrati za naseg predsednika.

meni je jasno vi hrvati se plasite nikolica, al to je zato sto vam savest nije mirna i jer ste svesni koliko ste zlocina pocinili prema srpskom narodu, da ste pocinili 2 puta genocid nad Srbima u jednom veku, da ste ih proterali, uinistili im imovinu i oteli nesto sto je njihovo. Zato vi hocete Tadica, jer Tadic vam to oprasta, njega to ne itneresuje. I zato se plasite Nikolica jer vam on to, kao ni vecina nas drugih Srba nikada necemo ni oprostiti ni zaboraviti.

Kako ne? Drzavljanin sam Srbije, i moje je pravo isto koliko tvoje (barem, danas).

Za tvoju vest, postoje ankete koje pokazuju da je u Federaciji Bosne i Hercegovine, Hrvatskoj i na Kosovu Nikolic favorizovan kandidat znatno vise nego u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Republici Srbiji. To je zato sto se svi neprijatelji Srbije i srpskog naroda nadaju da ce anti-srpski kandidat Nikolic biti izabran, kako bi rekli "ETO, SRBI SU PRIRODNO ZLI!!!" i kako bi se Kosovo sutra odcepilo.

Ja nisam nikoga proterao, nikome unistio imovinu vecih razmera, niti oteo. Ja hocu Tadica zato sto ne zelim zlo Srbiji, a trebalo bi da znas da svi oni koji njoj i njenom narodu zele zlo citaju molitve Nikolicu. :wink:

Počinili su 3 puta genocid u prošlom veku.
Prvi put u Mačvi 1914.g.
To nikako nesme da se zaboravi jer je to bio uvod u svu njihovu genocidnu politiku kasnije.

Ne lupetaj. Vi radikali nemate nimalo pojma o istoriji, vec citate Seseljeve bajke. Nije bilo nikakvog genocida nad Srbima od strane Hrvata 1914. i to pogotovo ne u Macvi!

Ono sto vecina koji ce glasati za Tomu ne kapiraju nikako, jeste da su se radikali pokazali lose na lokalnoj samoupravi. Sistematskom "pljackom" da upotrebim njihov recnik, oni razaraju Zemun i slicne opstine gde su na vlasti.

Znaci:

1) Njihova "ekonomska politika" je ubi Boze strahovito neuspesna

2) Oni namerno to namecu i krive drzavnu vlast za sve te probleme koje stvaraju, pa dobijaju glasove od vecine naivnog naroda i tako, *okupirajuci* brojne opstine i gradove Srbije, sire svoj uticaj.

Pih...:roll:

E Slavene ne da ti je otrcana prica o lokalnoj samoupravi nego je skroz bajata.Ajde ubedi me da jedna opstina Zemun krade vise od gradske vlasti koja je na vlasti od 1996. Samo onaj ko ne zna ili se pravi da ne zna moze tako da kaze. Pa ovi na gradskom nivou ne znaju sta ce od para.To su takve sistemske pljacke , toliko su sa obe noge i ruke u kriminalu da je to strasno...Necu dalje...uporedio si nekog ko krade cokolade sa obijacem Banke.Nije isto a nece ni biti. SVIM SRCEM

Seko,secas li se sta su demokrate pricale i kakvu su propagandu vodili protiv SPOa?!A sada je Tadic MOLIO Vuka za podrsku!Ali,mene to ni malo ne obavezuje....Zuti neka se sada sami vade iz provalije...sami su birali kakav ce odnos da grade i sa SPO,i sa DSS,i sa NS,i sa LDP....sve se vraca sve se placa...

a da li treba da ti nabrajam razloge zašto ne treba podržati ovu zločinačku organizaciju
seti se samo kakav je Vučina izlazio iz zatvora, kada je reagovao na onaj napad na mikicu markovića, od strane radikalskog sirovog boksera /znaš ono glup i jak/
Vučina je tad "iznešen na bolničkim nosilima iz zatvora
a valjda se sećaš kad je njihov :evil: lider:evil:, u pratnji stražara CZa napuštao "zatvor"zdrav, prav i dobro uhranjen
ako ništa drugo, ovo bi trebalo da ti je dovoljno da im ne daješ svoj glas
valjda se dobro sećaš devedesetih i radikalske "kampanje" protiv ""ustaša" iz SPOa
pa sećaš li se devetog marta i :evil:šešeljeve:evil:podrške miloševiću
e moj grubere :confused:
nikada ni jednu dodirnu tačku, mi iz nekada jakog SPOa sa njima nismo imali

Evo zasto ce Boris Maneken da izgubi, ko mu je kriv kad se okruzio ovakvim spodobama:

Hahaha, a ljudio, jeste li primetili da svi samo jurisaju one koji podrzavaju Tadica, jer samom Bokiju nista ne mogu da nameste? :lol::lol::lol: A za to vreme Nikolicu se sve i svasta moze pripisati.

P.S. Nevezana konstatacija: Jeste li shvatili da Nikolic ima hrvatsko ime, a Tadic rusko? :razz:

Hahaha, a ljudio, jeste li primetili da svi samo jurisaju one koji podrzavaju Tadica, jer samom Bokiju nista ne mogu da nameste? :lol::lol::lol: A za to vreme Nikolicu se sve i svasta moze pripisati.

P.S. Nevezana konstatacija: Jeste li shvatili da Nikolic ima hrvatsko ime, a Tadic rusko? :razz:
Pa kako da pripisete nesto nekome ko nista nije uradio. apsolutno NISTA!

Ma da, narod je glup i navian...rarikali pljackaju i otimaju a ja placam naskuplje mleko u Evropi!!!
Ko je prodao mlekare???
Ko to zagovara belu kugu u Srbiji???
Када су на власти били СРС-СПС-ЈУЛ млеко, уље и шећер су се чекали у километарским редовима, бензин се куповао на улици у флашама, банке су пљачкале грађане...
И сада нам Тома тупи да опет треба да будемо рупа.

Када су на власти били СРС-СПС-ЈУЛ млеко, уље и шећер су се чекали у километарским редовима, бензин се куповао на улици у флашама, банке су пљачкале грађане...
И сада нам Тома тупи да опет треба да будемо рупа.

Ovo imas i danas :)

Ja cu glasati za Borisa jer je on gotivniji od onog staromodnog radikala.

Evo veceras ce da bude zuraja u organizaciji DS-a, bice zestoko.

Bice ludilo, ajde ljudi da svi glasate za naseg coveka, da idemo u Evropu
da mozemo da se provodimo i kuliramo ko sav normalan svet.

Ako Boris pobedi ima da se naduvam kao pavijan.

... u go girl ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back