Schrodinger
Poznat
- Poruka
- 7.338
Svi dokazi reinkarnacije govore o linearnom toku vremena. Mala deca se secaju proslih zivota koji su se odvijali u proslosti, u suprotnom bi se setili i buducih i secanja bi se pokazala kao tacna sto nije slucaj.Pre nego što sam umro, reinkarniran sam iz budućnosti nazad u prošlost i u svoje telo.
Kako bi inace funkcionisala karma ako ne linearno?
Da li sve dementne* osobe imaju zakrzljalu urodjenu dusu? Ili ona moze da napusti telo nakon sto usledi demencija?Reinkarnirao sam se neposredno pre smrti svog fizičkog tela, moje fizičko telo je ostalo u stanju demencije sa stanjem u kome je imalo samo zakržljalu urođenu dušu.
Ti hoces da kazes da si kao neki virus koji se seli iz tela u telo i stetno utice na "urodjene duse"... ali koja je razlika izmedju reinkarniranja urodjenih i neurodjenih dusa? Moze li "urodjena dusa" iz jednog tela da se naseli u drugo kao neurodjena?
*Imamo sada fenomen digitalne demencije, mozda je sve to deo sire agende protiv covecanstva a sa ciljem da se naskodi dusama...
Cell phone radiation causing sharp spikes in Alzheimer's ...
The average age that doctors are diagnosing Alzheimer’s at is also decreasing over the last 20 years. Prof. Pall notes that this coincides with the explosion in wireless communication technology around the globe. Recent studies have even found people as young as 30 or 40 suffering from the disease.