rudidur
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
Energija je u suštini neuništiva, samo se transformiše i meša sa drugim izvorima energije. Da bi fizičko telo funkcionisalo i kretalo se potrebna mu je određena količina energije. Kada telo umre, ova energija ne umire, ona se oslobađa u atmosferu, ali je i dalje u obliku ili položaju kao što je radila u telu, uvek zauzima položaj i ispunjava prostor u atmosferi u obliku šema ljudskog tela.Nisam pratio temu, ali sam još pre 15tak godina čuo da je sve Energija. Nauka je toliko napredovala, da je stvorila elektronsko uvećalo, pod kojim se ne vidi ni ćelija, ni proton, ni elektron.
Znači i ovaj mobitel i moj prst su energija.
Ako dobro kapiram, ta energija zbog naelektrisanja ima čvrstoću.
Primetio sam, da se posle smrti telo (pre ili kasnije) osuši. Samim tim, Energija se ne uništi.
Voleo bih čuti i vaše mišljenje o ovome.
Zbog nepovezanosti koju je imala u mehuru svog fizičkog tela, ona se kreće nekoherentno i daje izgled bezoblične magline.
Ova energija u noći ili u mraku deluje kao amtimerijalna energija i vidljiva je samo sa IR svetlošću.
Nevidljiv je na svetlosti jer je osvetljen ili zaprljan fotonima prirodnog ili veštačkog svetla.
Mogu da tvrdim da ova energija, koja pokreće ljudsko telo više nego samo energija, vodi sebe i pojavila se kao paranormalno nekadašnje ljudsko biće.
Čovek se kreće u atmosferi na način na koji se kreće; za paranormalnu energiju, međutim, kada se oslobodi iz fizičkog tela, atmosfera je običan bestežinski vakuum.