treća sreća
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su već gluposti. Ko ne ume dobro da proceni i izabere u prvom, možda mu uspe popravni,...treći put ti neće ni bog pomoći!treća sreća
to ti mislis.Drugi mi ne pada na pamet.
Zagrizes zice od uticnice, pa aj opet, mozda ovaj put ne zavarnici toliko.Drugi mi ne pada na pamet.
Zagrizes zice od uticnice, pa aj opet, mozda ovaj put ne zavarnici toliko.
haha fak ju bich
Brak nažalost nije garancija za SexIdeju za temu mi dade nasa @Pinocchio...
..a i licno mi je zanimljiva ta pojava...
Dakle, zašto je više muškaraca koji žele drugi brak, a manje žena sa istom željom?
Da li je to zato sto se muskarci najvise boje toga da ce sutra mozda ostati bez lako dostupnog seksa?
Gledaj sebe da ne upropastiš i izneveriš, pa onda nećeš ni ženuПолако жено! Ја ни прву жену још нисам упропастио.
Gledaj sebe da ne upropastiš i izneveriš, pa onda nećeš ni ženu
Biće dobro
ZnamТо уопште није лако.
Odakle ta statistika ko vise a ko manje?Ideju za temu mi dade nasa @Pinocchio...
..a i licno mi je zanimljiva ta pojava...
Dakle, zašto je više muškaraca koji žele drugi brak, a manje žena sa istom željom?
Da li je to zato sto se muskarci najvise boje toga da ce sutra mozda ostati bez lako dostupnog seksa?
Ja sam zadivljena razmisljanjimaIsto tako, prica se, da oni kojima je bilo lose u prvom braku teze ulecu u novi...
Obzirom da zene teze ulecu u novi brak, ocito im je mnogo cesce lose u braku nego vama...
To je toBrze bolje ga smota sledeca na seks da je uzme za zenu. Sta je tu cudno?
Evo kako to ide:
on: necu nista ozbiljno,
ona necu ni ja
narednih mesec dana, seks ludilo, zezanje, filmovi, odlepitis u krevetu, dobija pusenje koje nikad nije.
ona: Znas, ipak bi bilo lepse da zivimo zajedno U ostalom, vise cemo se seksati. Nee, neee ne pada i na pamet brak. I znas da sam i ja izasla iz grozne veze.
On: ma jok
narednih mesec dana, jos zesci seks, ludilo zezanje.
ona: znas kako, ne znam cega se bojis, ja nisam takva, ja samo hocu da nam bude lepoooooo
Ja planiram sve obrnutosex u braku je aktivnost koja postoji samo dok se ne rode deca.
posle ide traljavo, toliko da svi zaborave zašto su se uopšte venčali sexali i pravili decu.
iz "straha" od novog kraha ljudima je teze mozda da se odluce na novu zajednicu...koliko si puta samo cula (mozda ti nisi) da parovi ostaju zajedno i dalje jer "kako ce sve ispocetka".Ja sam zadivljena razmisljanjima
Kako to oni kojima je bilo lose u prvom braku?
Pa valjda zato sto je postalo lose su se i razveli?
Nisam jos cula da su ljudi imali super brak i zbog toga se razisli
Nisam culaiz "straha" od novog kraha ljudima je teze mozda da se odluce na novu zajednicu...koliko si puta samo cula (mozda ti nisi) da parovi ostaju zajedno i dalje jer "kako ce sve ispocetka".
pa dobro,uglavnom cujes tek kada se razveduNisam cula
A nemam 15 godina
Ne druzim se sa takvima
ipak si i ti bila sama toliko i bez nade dok on nije naisao? neko ceka i duze neko svoje savrsenstvo,pa mozda i ne doceka.I sama sam inala jedna brak koji nije uspeo
Dvoje dece
Sama skoro 6 godina posle toga i eto
Naisao je neko posle svega
Sasvim neplanski i razuverio me u sva moja uverenja, da necu nikad vise
Za mesec, dva, postacemo roditelji opet
Bila sam sama daipak si i ti bila sama toliko i bez nade dok on nije naisao? neko ceka i duze neko svoje savrsenstvo,pa mozda i ne doceka.
nije svakako nego ljudi posle prvog promasaja duze i pazljivije biraju.. niko ne zeli reprizuMislim nije smak sveta ni ostati sam
Ja ne zagovaram da se mora imati neko
Apsolutno ne
Bolje sam
Nego samo ostati otvoren za neke nive stvari ako se dese
Ne odbacivati iz straha ili nekih ubedjenja