Drugi brak

Mi nismo anđeli, scena sa kolicima na trkačkoj stazi.😆
Upravo! Ceo film do kraja kada on "skapira da je voli" je realan. Samo taj deo gde njemu kao dune nesto iz doopeta u glavu gde ce imati kao taj neki mir. A nije, samo je moralna crta njegovog karaktera proradila. Napravio si dete, sad ucestvuj u gajenju istog i nadji nacin.
Jer realno, ona nema nikakvu personu u toj prici. Defa, bukvalno glumi nekog defu koja se istakne u moru krajnosti oslikanih kroz neke navodne gloupace i lake zene (haha dobra fora).

Јој мајко докле смо догурали и даље ми буде симпатично и смешно кад у неком пасивном крају али здравом видим младу девојку у радњи и преокупација да се удају и побегну од куће јер код родитеља раде за џабе од 5 ујутру до ко зна кад па да побегну у брак да легну и у кревету одраде посао и одморе мало с неким...😂😂😂

Upravo! Ceo film do kraja kada on "skapira da je voli" je realan. Samo taj deo gde njemu kao dune nesto iz doopeta u glavu gde ce imati kao taj neki mir. A nije, samo je moralna crta njegovog karaktera proradila. Napravio si dete, sad ucestvuj u gajenju istog i nadji nacin.
Jer realno, ona nema nikakvu personu u toj prici. Defa, bukvalno glumi nekog defu koja se istakne u moru krajnosti oslikanih kroz neke navodne gloupace i lake zene (haha dobra fora).
Има црту и ехо времена када се глорификовала мушкост сада је друго време.

Ideju za temu mi dade nasa @Pinocchio...:D
..a i licno mi je zanimljiva ta pojava...

Dakle, zašto je više muškaraca koji žele drugi brak, a manje žena sa istom željom?

Da li je to zato sto se muskarci najvise boje toga da ce sutra mozda ostati bez lako dostupnog seksa? :malav:
imas idiota tu i tamo

pametnom muskarcu prvi brak je ne prvi vec treci: prvi poslednji i nikad vise.

Pa ne znam ni koliko se glorifikovala. Obicno su muskarci prikazivani kao i danas kao neki napaljeni majmuni s po kojom forom.
Слично је и са женском фором коју си поменуо. Да је невидљива у филму само постоји у трудноћи.
Суштина би била да Никола Којо није изашао као мање популаран из тог филма већ на против још пожељнији.
(Глумица је такође по филму постала пожељна)
Шта више лепа у мушким очима.

Bio jednom u braku, i više nikad. Ne, ne, ne. Ne pali to kod mene: izlazak, poljubac, filmovi, grickanje, krckanje, kur. enje, sexanje, do iznemoglosti. Prijatelju, znači, nikad više. Može samo neka vezica, bez obaveza. Ako i to ne može, sam, sam, sam. Najbolje. Aaa, neće mene više nijedna, nikad, vući za nos. A, imam, i dosta primera, iz okruženja. Brak se sveo, na trpljenje, moranje, ustručavanje... Neka, hvala.

Слично је и са женском фором коју си поменуо. Да је невидљива у филму само постоји у трудноћи.
Суштина би била да Никола Којо није изашао као мање популаран из тог филма већ на против још пожељнији.
(Глумица је такође по филму постала пожељна)
Шта више лепа у мушким очима.
Ma to je gradjenje imidza. Ne gledam to tako u smislu koji glumac je postao pozeljniji ili glumica. Vise gledam na pricu, moral price i td. Glumci su mi tu da odrade svoje uloge.
A moral price je da treba u moru "kuchki" da nadjes neku mutavu i naivnu.
A sto ne bi nasao normalnu osobu? Ako vec mora da se nadje, ako je prica da ljubav nadvladava seksualni poriv. Sto je diskutabilno, pre bi ih oba stavio kao upotpunjujuce elemente.

Ma to je gradjenje imidza. Ne gledam to tako u smislu koji glumac je postao pozeljniji ili glumica. Vise gledam na pricu, moral price i td. Glumci su mi tu da odrade svoje uloge.
A moral price je da treba u moru "kuchki" da nadjes neku mutavu i naivnu.
A sto ne bi nasao normalnu osobu? Ako vec mora da se nadje, ako je prica da ljubav nadvladava seksualni poriv. Sto je diskutabilno, pre bi ih oba stavio kao upotpunjujuce elemente.
Прича јесте баналнија али самим тим и лепа међутим ретроспектива зависи од времена у којем сагледаваш ствари. Мени је ехо тих осамдесетим у деведесетим био "последњи дани сиротињске забаве" тако да сам филм "The Wall" од Pink Floyd и Како је пропао рокенрол" знао на памет и гледао увек изнова кад ми напољу било досадно.
Наравно да симболику та два на изглед дијаметеално супротна филма нисам могао видети тад а сад их видим као два лика на новлићу са супротне стране.
Ово је био последњи филм тог типа и ехо тих времена.

ne žele svi muškarci drugi brak,
naročito oni koji mogu da priušte sebi ženu da za platu kuva pere i pegla.
i da ne zvoca zašto je svo sudje za vikend uprljano a stvari razbacane i van ormana
Upravo.
Sve muškarce koje znam a imaju imalo pristojna primanja svi imaju kućne pomoćnice. Prvo moj bivši. Rekao je da nema nameru da se ženi, nije to za njega.
Ona sve spremi, ponekad skuva, opere, održava stan, on samo ostavi novac čak ne želi da bude tu kada je ona tu. Njegov najbolji drug je tako oduvek živeo. Dakle, mame mogu lako da se zamene. Sloboda za mnoge ljude nema cenu.

Mislim da muškarci koji žele to da imaju sve skuvano i da se neko o njima brine su nesposobnjakovići. Zaradi i ima kuća da ti blista, još biraš spremačicu prema želji.

Ne verujem da to ima veze sa polom. Neki ljudi prosto dobro funkcionišu u takvim bračnim uslovima, i žene i muškarci, potreban im je neko da stalno bude tu itd, da se funkcioniše u zajednici.

Back