Drugi brak

Ideju za temu mi dade nasa @Pinocchio...:D
..a i licno mi je zanimljiva ta pojava...

Dakle, zašto je više muškaraca koji žele drugi brak, a manje žena sa istom željom?

Da li je to zato sto se muskarci najvise boje toga da ce sutra mozda ostati bez lako dostupnog seksa? :malav:
navikli su da budu "obezbedjeni" u smislu toplog doma i punog stomaka,a zene su sa druge strane te koje to obezbedjuju.

Missinformation.
I believe in science
Evo na pr, sve gledam u okruzenju, veze recimo, i on kuka svaki dan, pa nezadovoljan, jer ona nece brak, vec da uzivaju u zivotu, a on hoce. Da prodube odnos.Proradio ga roditeljski instikt, a ona jok. Odes na Tinder i tamo sve zene po profilima, moze van najt stend, moze zezanje, moze neobavezujuci odnos, jednom se zivi, samo ne braaak, samo ne braaaak!

Evo ja da se zrtvujem za drage nama zene, necu brak, nista ozbiljno, ni prvbi ni drugi. Moze zezanje, seksanje, svako svojoj kuci. Napred i navali sa skorasnjom slikom u koloru na pp.

Gde to muskarci sve cesce zele drugi brak? Koje je to istrazivanje napravljeno?
Nismo ovde u pitanju ti ili ja..u pitanju je cinjenica da muskarci koji su bili u braku, kad dodje do razvoda,
brze ulecu u drugi brak od zena...dok sa druge strane zene vrlo cesto nastave same i procvetaju..
To mozes i sam videti svuda oko sebe, ne treba ti statistika..

Nismo ovde u pitanju ti ili ja..u pitanju je cinjenica da muskarci koji su bili u braku, kad dodje do razvoda,
brze ulecu u drugi brak od zena...dok sa druge strane zene vrlo cesto nastave same i procvetaju..
To mozes i sam videti svuda oko sebe, ne treba ti statistika..
Brze bolje ga smota sledeca na seks da je uzme za zenu. Sta je tu cudno?
Evo kako to ide:
on: necu nista ozbiljno,
ona necu ni ja
narednih mesec dana, seks ludilo, zezanje, filmovi, odlepitis u krevetu, dobija pusenje koje nikad nije.
ona: Znas, ipak bi bilo lepse da zivimo zajedno U ostalom, vise cemo se seksati. Nee, neee ne pada i na pamet brak. I znas da sam i ja izasla iz grozne veze.
On: ma jok
narednih mesec dana, jos zesci seks, ludilo zezanje.
ona: znas kako, ne znam cega se bojis, ja nisam takva, ja samo hocu da nam bude lepoooooo

Ideju za temu mi dade nasa @Pinocchio...:D
..a i licno mi je zanimljiva ta pojava...

Dakle, zašto je više muškaraca koji žele drugi brak, a manje žena sa istom željom?

Da li je to zato sto se muskarci najvise boje toga da ce sutra mozda ostati bez lako dostupnog seksa? :malav:
Ja nisam baš razumeo ..dakle ti kažeš da ima više muškaraca koji žele drugi brak a manje žena sa istom željom i da se muškarci zato boje da će ostati bez lako dostupnog seksa... Ne razumem.. ako on hoće drugi brak dakle on se ne boji da će ostati bez lako dostupnog seksa.. a ona je ta koja ne želi promenu..👫. Zar ne?

Ja nisam baš razumeo ..dakle ti kažeš da ima više muškaraca koji žele drugi brak a manje žena sa istom željom i da se muškarci zato boje da će ostati bez lako dostupnog seksa... Ne razumem.. ako on hoće drugi brak dakle on se ne boji da će ostati bez lako dostupnog seksa.. a ona je ta koja ne želi promenu..👫. Zar ne?
Nisi razumeo..
Podrazumeva se da je seks lako dostupan samo ako si u braku ili nekoj vezi tog tipa..
Da li iz tog razloga muskarci koji izadju iz prvog braka lakse ulaze u novi?

Back