Другарство из користи

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Да ли сте некада имали пријатеље или другове који се друже са вама само због неког личног материјалног интереса?

Или сте можда ви били такви?¿

Признајем... Као много млађи сам желео да се дружим са "популарнима", само да бих и ја био "популаран". Иако сам био мали, стидим се тог дела мог детињства.

Ja sam u srednoj skoli,imao "drugara" kojem sam znao dati zadnju marku u dzepu,da bi on pojeo burek,kojeg je moja majka,volela kao vlastitog sina,i svaki put kad bi dosao u goste docekao bih ga sto pun hrane,kojem sam znao da kupim steku cigara,ono reda radi,sa kojim sam pijancio i stvarao lepe uspomene,samo da bi on od jednom,promenio drustvo,(vecina onih sto su duvanili vutru),sto je najgore pre toga,sam mu posudio od rodjene sestre neke kozne hlace iz 80-90 godina,koje su bile ocuvane kao da su nove,da bi ih on na kraju prodao za nekih 250-300eura,ok i to sam mu oprostio,lik je jos bezao od kuce ,i spavao kod mene 2-3 dana dok ga je policija trazila,ni tu mi nije rekao hvala,al to manje vise i nije bitno...Aaa sad kad se sretnemo i prodjemo jedan pored drugog,ponasamo se kao da se nikada nismo ni upoznali..Al opet hvala mu jer imam te neke lepe uspomene iz tog nekog perioda

Ja sam u srednoj skoli,imao "drugara" kojem sam znao dati zadnju marku u dzepu,da bi on pojeo burek,kojeg je moja majka,volela kao vlastitog sina,i svaki put kad bi dosao u goste docekao bih ga sto pun hrane,kojem sam znao da kupim steku cigara,ono reda radi,sa kojim sam pijancio i stvarao lepe uspomene,samo da bi on od jednom,promenio drustvo,(vecina onih sto su duvanili vutru),sto je najgore pre toga,sam mu posudio od rodjene sestre neke kozne hlace iz 80-90 godina,koje su bile ocuvane kao da su nove,da bi ih on na kraju prodao za nekih 250-300eura,ok i to sam mu oprostio,lik je jos bezao od kuce ,i spavao kod mene 2-3 dana dok ga je policija trazila,ni tu mi nije rekao hvala,al to manje vise i nije bitno...Aaa sad kad se sretnemo i prodjemo jedan pored drugog,ponasamo se kao da se nikada nismo ni upoznali..Al opet hvala mu jer imam te neke lepe uspomene iz tog nekog perioda
Много ми је жао брате, баш је пуно таквих паразита. Даш им срце и све а они ни да се захвале. Ни најмање не цене.

Ал видиш како је занимљиво то што си ти ипак од свега на крају рекао да си захвалан за те лепе тренутке које сте имали, иако већини након свега, ти лепи тренуци не би никако на памет пали.

Е јбмли га. Ја нисам имао људе који су са мном из користи јер никад ниссм имао ни пара ни било шта материјално да пружим.

Но, постоји могућност да се једна пријатељица дружила са мном између осталог јер јој се свиђао мој рођо.

Но, да не грешим душу... Не знам.

Back