Drugarski Sex

joooooooj...ako su se igrali doktora...klinika shvarcvald...ona zgodna doktorka...sprema se da presadi srce...on pacijent u godinama...najboljimmmmmmm....ehehehe.....valjda je dobio prvo anesteziju...a mozzda je samo odveo klinca na igralishte, bio je lep dan....

Zao mi je sto cu razocarati forumashke mase.
Nista se nije desilo.
Culi smo se i videcemo se naredne nedelje, ali ne kod nje, nego negde na picu.
Drugarski, naravno.
Onaj ko je pretpostavio da sam shetao dete, bio je u pravu.

A za sex, perverzije i zlostavljanje.....imam ja moje forumashice :)

U prijateljima (i prijateljicama :razz: ) ponekad pronalazimo i "rame za plakanje"
Može li nasa prijateljica postati "rame za umakanje" ? :roll:

Zanima me, šta mislite, da li postoji nešto što se zove Drugarski Sex iliti DS ?
I da li je normalno da vas prijateljica/prijatelj, iznenadi predlogom za DS?
I da li bi ste pristali?
U dilemi sam :-|

ja sam iala sex sa najboljim drugom.....bili smo pijani...i nikada vise nece biti isto...tako da...drugarski sex....definitivno NE!!!

naravno da ne bih pristala jer ga smatram za druga a ne neshto vishe...nije mi se dogadjalo tako neshto iako imam vishe drugara nego drugarica...chak sam stanovala sa najboljim drugom u istom stanu,u istoj sobi..u istom krevetu...ali nishta nije bilo...JER TO JE SAMO DRUG

joooooooj...ako su se igrali doktora...klinika shvarcvald...ona zgodna doktorka...sprema se da presadi srce...on pacijent u godinama...najboljimmmmmmm....ehehehe.....valjda je dobio prvo anesteziju...a mozzda je samo odveo klinca na igralishte, bio je lep dan....

Jao klinika Švarcvald. Što sam volela tu seriju. Švester Krista i doktor Udo. :) Mislim nisu oni bili par, ali su bili mirođije glavne. Udo najbolji frajer. :)

Žene imaju većih problema sa potiskivanjem emocija od muških, to se može zaključiti iz odgovora u ovoj temi.
Ustvari ni jednoj ne smeta drugarski sex ako ona posle sexa prva iskulira, ali svakoj smeta drugarski sex ako on posle tog sexa prvi iskulira.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Žene imaju većih problema sa potiskivanjem emocija od muških, to se može zaključiti iz odgovora u ovoj temi.
Ustvari ni jednoj ne smeta drugarski sex ako ona posle sexa prva iskulira, ali svakoj smeta drugarski sex ako on posle tog sexa prvi iskulira.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ja sam napisala da to nije moguće. Dakle, nema ko da kulira. Ako smo drugari onda smo drugari i ende.

naravno da ne bih pristala jer ga smatram za druga a ne neshto vishe...nije mi se dogadjalo tako neshto iako imam vishe drugara nego drugarica...chak sam stanovala sa najboljim drugom u istom stanu,u istoj sobi..u istom krevetu...ali nishta nije bilo...JER TO JE SAMO DRUG

ne drami, dete, sa tim slovima
ovde se razlikuj sadrzajem pisanija,
a ne velicinom i bojom slova
iritantno je isuvise
nhf pls

Back