Drugarski Sex

Hmm... A šta je sa njihovom podsvešću? Možda ONI podsvesno žele da budu u mojoj blizini?
Da, bolje je da ne znam... Mada, sad sam zaintrigirana. :roll: Imam jednog druga koji mi stalno sklanja šiške sa čela... i to me strašno nervira. Pitam se šta se krije iza tog gesta.:shock:
Bljak.

Iiiiiiiiiijaaaaaooooooooooooooo!!!!!!!!!
Sklanjati siske sa cela devojci mahinalno - znaci "kako bih te grlio i mazio, evo sad mi knedla u grlu"
:D

Dobro, Lave!
Nisi uradio, necemo te biti:D
Ali, sta mislis koliko je neko, ko cesto pomisli na to, daleko od toga da poklekne i uradi?

Isto koliko je daleko i taj koji svaki dan u saobraćaju pet puta pomisli kako bi neko govedo za volanom ili nekog pešaka što glavinja, ne gleda i prelazi van prelaza, slatko premlatio.
Znači, želju imaš, ali zbog straha od kazne ili iz moralnih razloga je ne sprovodiš.

U prijateljima (i prijateljicama :razz: ) ponekad pronalazimo i "rame za plakanje"
Može li nasa prijateljica postati "rame za umakanje" ? :roll:

Zanima me, šta mislite, da li postoji nešto što se zove Drugarski Sex iliti DS ?
I da li je normalno da vas prijateljica/prijatelj, iznenadi predlogom za DS?
I da li bi ste pristali?
U dilemi sam :-|

kao čofek u godinama koji ima droogarice...misim, u tim godinama....trebalo bi da znaš da droogarice nisu poznanice....znatči,. neke koja poznaješ površno..... nisu u istoj relaciji sa tobom, kao šo su to droogarice...osobe sa kojima se droožiš doože vremena...nekad i decenija.......prve možeš...drooge ne možeš.....ne šo ne možeš...već šo ti to ne pada na pamet...jer su droogarice....misim da sam objasnio...možda ne ko kojica šo bi objasnila, ali sam objasnio..i vrapcima je jasno....i lasti i gnezdu i rodi na dimnjaku....

Back