Drugarica

Šta bi ste vi uradili?

• Spavao bi sa drugaricom

glasova: 12 48,0%
  • Pobegao bih od svega odma

glasova: 13 52,0%

• Ukupno glasova
    25

samoanacc

Početnik
Poruka
25
E ovako. Treba mi mišljenje foruma, čisto da ni video kako i šta “neko treći” misli o svemu ovome.

Već dugo dugo imam devojku i u godinama smo kad bi već trebali da se venčamo. Veza blista, planiramo da počnemo da živimo zajedno, volim je više od sebe bukvalno.
Sa druge strane, imamo dosta otvorenu vezu bez pitanja gde si, sa kim si. Imamo slobodu da izlazimo i da se družimo sa drugima.

Imam drugaricu od detinjstva. Bili smo se odaljili do pre 3-4 godine i sad se baš družimo. Mnogo se čujemo. Ona je pre pola godine izašla iz duge veze.
Odma da kažem, drugarica je seks bomba, u svakom smislu te reči. Pola grada joj šalje poruke ali važi za mnogo tešku ribu.
Sve ovo pišem jer mi je ona priznala da ja nioj “imam ono nešto”.
Ona zna koliko ja svoju devojku volim i dao sam joj do znanja da želim da provedem ostatak svojih 6 života ako ih budem imao sa svojom sadašnjom devojkom.

E oko ovoga se lomim. Mi muškarci imamo mozak tamo dole. Imam želju za odnosom sa ovom drugaricom. Dala mi je znak da i ona želi isto, da je mnogo koči to što imam devojku al’ kao jednom se živi zašto da ne.
Šta bi ste vi uradili?

E ovako. Treba mi mišljenje foruma, čisto da ni video kako i šta “neko treći” misli o svemu ovome.

Već dugo dugo imam devojku i u godinama smo kad bi već trebali da se venčamo. Veza blista, planiramo da počnemo da živimo zajedno, volim je više od sebe bukvalno.
Sa druge strane, imamo dosta otvorenu vezu bez pitanja gde si, sa kim si. Imamo slobodu da izlazimo i da se družimo sa drugima.

Imam drugaricu od detinjstva. Bili smo se odaljili do pre 3-4 godine i sad se baš družimo. Mnogo se čujemo. Ona je pre pola godine izašla iz duge veze.
Odma da kažem, drugarica je seks bomba, u svakom smislu te reči. Pola grada joj šalje poruke ali važi za mnogo tešku ribu.
Ona zna koliko ja svoju devojku volim i dao sam joj do znanja da želim da provedem ostatak svojih 6 života ako ih budem imao sa svojom sadašnjom devojkom.

E oko ovoga se lomim. Mi muškarci imamo mozak tamo dole. Imam želju za odnosom sa ovom drugaricom. Dala mi je znak da i ona želi isto, da je mnogo koči to što imam devojku al’ kao jednom se živi zašto da ne.
Šta bi ste vi uradili?
To uglavnom kažu ljudi koji se spremaju da naprave neku glupost :mrgreen:

Šta bi ste vi uradili?
Treba da budes spreman da i tvoja devojka uradi to isto. Ja sam samo jednom bio u iskusenju da spavam sa drugaricom, ali sam se predomislio...

ne znaju oni šta znači ljubav
niti ih je neko tome naučio
tako da ne čude ovakva razmišljanja

i ja sam slušala o tome kako on mene voli
ali problem je u meni jer sam ja ljubomorna, eto tako bez razloga
i ne razumem ga
a on me voli
i tako u krug

a on i dalje hefta bivšu ženu
svakoj koju vidi piše i muva je
na tinderu redovan

a ja nisam normalna :D

tako da...
ja bih toj devojci, ali tvojoj devojci, savetovala da ode od tebe dok je vreme :)

ne znaju oni šta znači ljubav
niti ih je neko tome naučio
tako da ne čude ovakva razmišljanja

i ja sam slušala o tome kako on mene voli
ali problem je u meni jer sam ja ljubomorna, eto tako bez razloga
i ne razumem ga
a on me voli
i tako u krug

a on i dalje hefta bivšu ženu
svakoj koju vidi piše i muva je
na tinderu redovan

a ja nisam normalna :D

tako da...
ja bih toj devojci, ali tvojoj devojci, savetovala da ode od tebe dok je vreme :)
Iz njega vrište kompleksi...uglavnom niže vrednosti
i nesposobnost da uspostavi kvalitetne emocionalne reakcije.
Treba mu milovanje ega i sujete i potvrda da još nešto vredi...školski primer nezrelosti

Šta bi ste vi uradili?
Nemas ti otvorenu vezu (pogresno ti tu nesto razumes) ti imas vezu punu poverenja koje se gradi i koje se cuva
kao oci u glavi jer je poverenje najbitnija stavka za zivot u lepoj i neopterecujucoj vezi (sutra braku)..
Drugo...ako napravis tu glupost koju si spreman da napravis (a nista neces dobiti sto vec nemas, samo ces izgubiti
i drugaricu i devojku) izdaces poverenje koje ti je devojka poklonila. Nakon gubitka poverenja, u najboljem slucaju,
jer je moguce da te napusti istog momenta, ziveces sa pitanjima -gde si, sa kim si..neces imati slobodu
da izlazis i da se družis sa drugima...a voleces jei dalje ali sad za "10 zivota"...

Seks bomba ce nastaviti da bude seks bomba ali nekom drugom...

Ovo ti je scenario...nisi ni prvi ni poslednji koji ce ili nece upasti u ovakvu zamku...

Nemas ti otvorenu vezu (pogresno ti tu nesto razumes) ti imas vezu punu poverenja koje se gradi i koje se cuva
kao oci u glavi jer je poverenje najbitnija stavka za zivot u lepoj i neopterecujucoj vezi (sutra braku)..
Drugo...ako napravis tu glupost koju si spreman da napravis (a nista neces dobiti sto vec nemas, samo ces izgubiti
i drugaricu i devojku) izdaces poverenje koje ti je devojka poklonila. Nakon gubitka poverenja, u najboljem slucaju
jer je moguce da te napusti istog momenta, ziveces sa pitanjima -gde si, sa kim si..neces imati slobodu
da izlazis i da se družis sa drugima...a voleces jei dalje ali sad za "10 zivota"...

Seks bomba ce nastaviti da bude seks bomba ali nekom drugom...

Ovo ti je scenario...nisi ni prvi ni poslednji koji ce ili nece upasti u ovakvu zamku...
a šta ako devojka nikada ne sazna?

Back