catlover123
Obećava
- Poruka
- 57
Da li se nekome desilo da se neka bliska osoba udalji od vas a da se vi dugo pitate koji je razlog? Naime, imala sam jednu blisku drugaricu još od srednje škole, družile smo se i izlazile, pričale sve jedna drugoj. Čim je našla novog dečka, ubrzo je prekinula sa studijama tj pala godinu jer nije u startu želela da studira to što je upisala ali je prekinula na sam kraj (još godinu dana joj je ostalo). Inace smo zajedno nastavile i da studiramo. Počela je da se udaljava prvo tako što ne odgovara na poruke 2 dana, pa 5 pa 10 pa nedelju dana i tako stigosmo do mesec i po dana. Nisam htela da joj pišem jer sam ja ta koja joj je uvek prva pisala dok ona mene nije nikad pitala kako sam ja. I tako mi je napisala poruku posle dužeg vremena (da je srela nekoga nama poznatog i slicno,dakle skroz nebitno). Na šta sam je pitala zašto je prekinula kontakt sa mnom i da ako ne želi da se družimo da to i otvoreno kaže. Vrlo je kratko i nekako hladno odgovarala da nema nikakve veze sa mnom nego da se od svih odaljila jer je u teškom periodu u zivotu tj imala je privatnih problema. Nije istina da se od svih udaljila s obzirom da je naša zajednička drugarica koju ona i ne poznaje toliko sve to znala. Dakle,znale su još njene 2 drugarice za sve a ja nisam. Nisam znala ni da planira dete. Kad je imala raznih problema u zivotu zaista sam se trudila da budem uz nju, da je ne osuđujem čak mi je i sama pričala da joj niko ne daje toliko dobre i iskrene savete i da niko ne sluša njene kilometarske glasovne poruke sem mene. I takođe vrlo glup razlog zašto mi nije pisala je taj da je deinstalirala viber a ja nemam instagram pa nije imala gde da mi pise...Posto uvek sebe preispitujem, rešila sam da to podelim negde i zanima me da li sam ja negde pogrešila tj da li je moj konačni stav da ne želim više da se druzim sa njom pogrešan?