Drugari !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
17.135
DRUGARI Moram da vam ispricam jedan dogadjaj nadam se da MP nema nista protiv na ovo.

Idem vam ja kroz Haiti da im odnesem korice hleba od rucka i sretnem vam, pa pogodite kog ? :per:

Modernu Pevacicu, i tako po onom njenom zivopisnom opisu na forumu ja ukontam na forumu da je to ona. Sva je bila roze obucena kao i njena slova, stim sto se debljina slova nije preslikala na njenu liniju. Pridjem ja i pitam je da li je to ona, kad ono, kaze meni ona, "Pa kako si to znao" :hahaha:

Ja njoj kazem tu "Pa gde tebe da ne poznam ti si popularna" i kao i njen nick bila je sva moderna moram vam reci . Pevacke sposobnosti iste nisam uvideo barem ne jos :manikir:

I tako pricamo mi, i prica ona meni o svom momku iz Argentine odakle li je vec, i ja nju jelte ocaran njenom lepotom, stasom i sarmom, kao pocnem da muvam. I moram da vam priznam da uopste nije u rl kao i na forumu :ljutku: Dosta je duhovita i tako to, i lepo je gradjena, ima grudi srednje velicine, i lepu guzu koju je zaradila trceci oko trga Piccadilly i prica ona meni kako pomaze ljudima na Haitiju i mi nadjemo tu zajednicki jezik i smuvamo se . Naravnjo njen decko ne zna to . I mi smo u velikoj panici da nas ne uhvati njen decko :manikir:

Mi smo se zaljubili i zelimo najverovatnije da se vencamo tako barem ona kaze, ja bas nisam siguran da je ona prava ali moram da joj pruzim sansu .

Sta biste vi uradili na mom mestu sada ?! :aha:

Da li biste raskinuli sa takvom jednom curom i tugovali posle ili ne bite rizikovali da vam njen decko prospe zube :per:

:aha:

Da vas cujem :hahaha:

Ko zatvori ovu temu da Bog da mu isekli struju i internet zbog neplacenih racuna

Moderna Pevacica i Stevee

P.S Mi smo na Haitiju, ovde je lepo

stivi
lepak_bebi_cuclaV.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back